Survivor: Δύο ξένοι πια Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου - Την αποκάλεσε «νούμερο ένα παίκτρια ριάλιτι»

Survivor: Δύο ξένοι πια Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου - Την αποκάλεσε «νούμερο ένα παίκτρια ριάλιτι»

«Εγώ ένιωσα πολλά για τον Σπύρο, εκείνος κατευθείαν "Σ' αγαπώ"», δήλωσε η παίκτρια της μπλε ομάδας - Δείτε τα σχετικά βίντεο

martikas-vrisida
Απογοητευμένος δηλώνει ο Σπύρος Μαρτίκας με τη Βρισηίδα Ανδριώτου στο Survivor. Η σχέση ανάμεσα στο άλλοτε αρκετά δεμένο δίδυμο του ριάλιτι φαίνεται να έχει φθαρεί, σύμφωνα με τον παίκτη της κόκκινης ομάδας.

«Ήταν η μεγαλύτερη θεατρική παράσταση που έχουμε δει», είπε η Στέλλα στον Σπύρο, με τον ίδιο να προσθέτει: «Από χθες έχω εκπλαγεί τόσο, που δεν το έχω ξαναζήσει ποτέ στη ζωή μου. Αυτά που συνέβησαν ήταν αδιανόητα, είναι για γέλια ή για κλάματα, δεν ξέρω», είπε και αναφέρθηκε στον Άρη λέγοντας ότι «σκαρφίστηκε ένα ανήθικο ψέμα».

«Η στάση της Βρισηίδας είναι μια απογοητευτική προς εμένα στάση, μια πλήρη απογοήτευση νιώθω για την Βρισηίδα. Δεν θέλω να πω κάτι για την Βρισηίδα. Το μόνο που έχω να πω για την Βρισηίδα είναι πως πραγματικά είναι μια επαγγελματίαςριάλιτι παίκτρια, αυτή είναι η δουλειά της. Αυτό νομίζω ότι νομίζει πως πουλάει στον κόσμο. Αυτό όλο το ψέμα, αυτή η τεράστια υπερβολή, αυτές οι τσιρίδες και οι φωνές. Όλο αυτό που έγινε μαζί μου και η απίστευτη απογοήτευση που έσπειρε στο τέλος νομίζω ότι την καθιστά την νούμερο ένα παίκτρια ριάλιτι στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή».

Στη συνέχεια, ο ίδιος συμπλήρωσε ότι:

«Επιβεβαιώθηκε ο Άρης Σοϊλέδης σε όσα μου έλεγε για την Βρισηίδα. Πραγματικά είναι ότι πιο πονηρό μπορεί να γνωρίσει κάποιος και ότι πιο επικίνδυνο. Πολύ ωραίο το θέατρο του παραλόγου το χθεσινό. Μείναμε όλοι με ανοιχτό το στόμα και κοιτάγαμε πόσο μπορεί μια θεατρική παράσταση να ανατρέψει χαρακτήρες. Να την ρίξει από τα υψηλά επίπεδα των ματιών μου και να καταρακώσει προσωπικότητες, ανθρώπους και χαρακτήρες».


Δείτε το σχετικό βίντεο


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck9vbx3bkha9)


Με τη σειρά της η Βρισηίδα πήρε μια μαργαρίτα και άρχισε να τη μαδάει για το αν την αγαπάει ο Σπύρος και στο τέλος, δήλωσε: «Δεν με αγαπάει και το απέδειξε με την κίνηση που έκανε. Δεν ξέρω αν ήταν στρατηγική. Εγώ ένιωσα πάρα πολλά και του τα έδειχνα σιγά σιγά, ο Σπύρος μου είπε κατευθείαν ότι με αγαπάει. Είμαι απογοητευμένη και από τον εαυτό μου, που επέλεξα σε αυτό το παιχνίδι να μοιραστώ συναισθήματα με αυτόν τον άνθρωπο».

Δείτε το βίντεο


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck9w4f200w7d)



Ειδήσεις σήμερα:

Επιστολή της Ελλάδας στον ΟΗΕ για τις ανυπόστατες αιτιάσεις της Τουρκίας για τα νησιά του Αιγαίου

Αλλαγές στο Δημόσιο: Οι... «συνοδοί ανελκυστήρα» και οι άλλες παρωχημένες ειδικότητες που καταργούνται

Τα 40 λεπτά του τρόμου στο Τέξας: Κλειδώθηκε με τα παιδιά στην τάξη και άρχισε να τα «γαζώνει»



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης