Ρούλα Ρέβη: Η ανάρτησή της για την τραγωδία στο Τέξας - «Εσύ τι θα πεις στα παιδιά σου, όταν θα σε ρωτήσουν;»

Ρούλα Ρέβη: Η ανάρτησή της για την τραγωδία στο Τέξας - «Εσύ τι θα πεις στα παιδιά σου, όταν θα σε ρωτήσουν;»

«Το μυαλό μου, όσο χαρούμενη και να με δείτε σήμερα, είναι κλεισμένο στα δωμάτια που είναι αυτή τη στιγμή οι γονείς αυτών των παιδιών», έγραψε μεταξύ άλλων

revi_2
Θλίψη σε παγκόσμιο επίπεδο έχει προκαλέσει η είδηση για το μακελειό στο Τέξας.

Τουλάχιστον 19 μαθητές και δύο δασκάλες σκοτώθηκαν από τον 18χρονο που εισέβαλε στο σχολείο με όπλο. Όσοι βρέθηκαν στο σημείο της τραγωδίας τη στιγμή της επίθεσης και γλίτωσαν, ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν τι έχει συμβεί.

Με αφορμή αυτό το τραγικό συμβάν, η Ρούλα Ρέβη έκανε μία μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογιαριασμό στο Instagram κι έστειλε έτσι, το δικό της μήνυμα σχετικά με τις αντιδράσεις του κόσμου, όταν γίνονται γνωστές τέτοιες δυσάρεστες ειδήσεις.

«Έχω αναρωτηθεί πολλές φορές , και κριτικάρει οφείλω να πω, το γιατί οι άνθρωποι σε αυτή την πλατφόρμα τα κακά νέα τα μοιράζονται και εκφράζονται για αυτά μόνο σε ιστορίες που χάνονται την επόμενη μέρα . Καμία φορά ξεχνάω ποιος έγραψε τι πχ για αυτό που έγινε χτες στο Τέξας στη μακρινή (ίσως και όχι ) Αμερική. Και μετά λέω πως θα ανεβάσεις δίπλα μια άλλη ανάρτηση οπως μια φωτό ευχάριστη , διασκεδαστική, πουλήστερη κλπ , θα σε νομίζουν για τρελή η αδιάφορη , ρηχή και χωρίς ουσία . Όμως φαντάσου ένα κόσμο που το feed του είναι μόνο παραλία , προϊόντα, Χαρα , ψεύτικα χαμόγελα, και μετά σκέψου ότι ρε παιδι μου τα παιδιά μας μπορεί να μην καταλάβουν και να μας ρωτάνε όταν θα μάθουν τις ιστορίες όλες αυτές , θα μας ρωτάνε τι κάναμε εκείνη τη μέρα , γιατί δεν είπαμε κάτι και γιατί δείχναμε τόσο χαρούμενοι η γιατί πουλάγαμε κάτι ενώ στη «μακρινη» χώρα της κατανάλωσης και της δύναμης σκοτώνονταν κάποια παιδιά χωρις λόγο χωρίς να υπάρχει ορατός πόλεμος ,, μια μέρα που πήγαν σχολείο , μια μέρα σαν όλες τις άλλες. Εσυ τι θα πεις στα παιδιά όταν θα σε ρωτήσουν. Τι έκανες εκείνη τη μέρα; Μήπως να δείχνουμε πως σκεφτήκαμε πως δεν μας νοιάζει η ΡΟΗ των φωτογραφιών, , απλα θέλω να βρεθεί κάπου, χαμένο αλλά αφημένο εκεί σε ένα cloud η άποψη μου , η λύπη μου , η στάση μου . Θα μου πεις οι άνθρωποι σου ξέρουν ποιος είσαι, εσυ τους στέλνεις σήματα για αυτο , όταν όμως χτες 25/5/2022 ένα παιδι σκότωσε τόσα παιδιά και είχες την ευκαιρία να γράψεις η να πεις κάτι γιαυτο γιατί δεν το έκανες; Τι είναι αυτο που σε σταμάτησε , τι είναι το ινσταγκραμ που ενώ μας δείχνεις ακόμα και το βρακι σου δεν σε αφήνει,δεν επιτρέπεις ΕΣΥ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΟΥ. Εσυ τι θα απαντήσεις σε αυτά; Εγω θα δώσω το κωδικό του cloud στα παιδιά μου , αστεία κληρονομιά το ξέρω , όμως είναι πραγματική και αυτή . Δεν θέλω να πω πως εδώ έπαιζα το θέατρο για να σου βγάλω λεφτά να πας σχολείο . Εδώ ήμουν κάποιες μέρες και ο εαυτός μου , αυτό θα πω. Το μυαλό μου όσο χαρούμενη και να με δείτε σήμερα είναι κλεισμένο στα δωμάτια που είναι τώρα αυτή τη στιγμή οι γονείς αυτών των παιδιών , είναι εκεί και το λέω το γράφω έστω και το αφήνω εδώ , στο μέρος που έχω πρόσβαση , αυτήν που έχω για να εκφραστώ . Καλημέρα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της. 

Δείτε τη δημοσίευση:




Ειδήσεις σήμερα:

Συγκλονίζει η φωτογραφία της τάξης που «γάζωσε» ο δράστης στο Τέξας - «Ώρα να πεθάνετε» είπε στους μαθητές

Ανήλικη στη Θεσσαλονίκη άρπαξε σάντουιτς από ψητοπωλείο και έφαγε ξύλο από τον ιδιοκτήτη

Βρέφος λίγων ημερών πνίγηκε με το γάλα του και πέθανε μέσα στο «Παίδων» - Μήνυση από τους γονείς

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης