Survivor: Αποκάλυψη «βόμβα» του Άρη Σοϊλέδη κάνει έξαλλο τον Σπύρο Μαρτίκα

Survivor: Αποκάλυψη «βόμβα» του Άρη Σοϊλέδη κάνει έξαλλο τον Σπύρο Μαρτίκα

«Η ομάδα μου επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο; Μόνος μου θα έπαιζα τον αγώνα;», είπε σε υψηλούς τόνου ο παίκτης της κόκκινης ομάδας - Δείτε το σχετικό απόσπασμα

soiledis-martikas133
Δεν έχουν τελειωμό οι εντάσεις στο Survivor, τις τελευταίες ημέρες, με τον Σπύρο Μαρτίκα να βρίσκεται για ακόμη μία φορά στο επίκεντρο των συζητήσεων.

Η κόντρα μάλιστα, που έχει με τον Άρη Σοϊλέδη κλιμακώθηκε στο αποψινό επεισόδιο, αφού τα λεγόμενα του Σπύρου περί ηθικής, ώθησαν τον ποδοσφαιριστή στο να αποκαλύψει κάτι για τον φαρμακοποιό.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Άρη Σοιλέδη, ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν εκείνος που θέλησε να δράσει με σχέδιο στον αγώνα ασυλίας.

«Θέλω να αφήνεις να μιλούν για ηθική ανθρώπους που έχουν. Εσύ δεν έχεις ηθική στο Survivor, που λες ότι το παίζεις σωστά. Δεν μπορώ να πω παραπάνω πράγματα γιατί δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Σε παρακαλώ μην ανοίγεις θέματα ηθικής εσύ. Έχω ένα πάτημα στο χέρι μου. Δεν μπορώ έναν άνθρωπο να μιλά για ηθική, όταν ο Σπύρος Μαρτίκας έλεγε πριν τη δεύτερη ασυλία να τη χάσουμε για να βγει ο Κωνσταντίνος υποψήφιος και να μη φύγει αυτός. Προφανώς φοβόταν να βρεθεί αντιμέτωπος με τον Τάλα ή τον Στάθη. Αυτό είναι ανήθικο. Δεν θα το δεχόμουν αυτό σε καμία περίπτωση και δεν θα το έλεγα αλλά δεν μπορεί να λέει ότι είμαι ανήθικος», είπε ο παίκτης της μπλε ομάδας.

Όταν ο Σπύρος Μαρτίκας πήρε το λόγο, απάντησε σε αρκετά υψηλούς τόνους. «Η ομάδα μου επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο; Μόνος μου θα έπαιζα τον αγώνα; Άρη άκουσέ με επειδή φέρεσαι κατάφωρα με απίστευτες ψευτιές, ευχαριστώ τον κόσμο που έχει στηρίξει εδώ και πέντε μήνες την ηθική υπόστασή μου, 9 φορές υποψήφιος. Δεν ανέχομαι κανένα στα 45 μου χρόνια να μου τη σπιλώσει. Έχω αποδείξει στην πραγματική μου ζωή την ηθική μου υπόσταση», είπε ξεσπώντας ο Σπύρος Μαρτίκας.

Δείτε το απόσπασμα

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck90l2ei4vtl)

Ειδήσεις σήμερα:

Δυο πιθανά κρούσματα οξείας ηπατίτιδας εντοπίστηκαν αυτή την εβδομάδα - Τι έδειξαν οι εξετάσεις

Η έκθεση για το partygate «καρφώνει» τον Τζόνσον – Του καταλογίζει «αποτυχία ηγετικής υπευθυνότητας και κρίσης»

Η συγκλονιστική μαρτυρία του 9χρονου που γλίτωσε από τη δολοφονική μανία του μακελάρη του Τέξας



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης