Ο Κωνσταντίνος Καζάκος και η Τάνια Τρύπη για την κόρη τους: «Είχαμε άγχος, ρωτούσαμε συνέχεια τον Μανούσο Μανουσάκη»

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος και η Τάνια Τρύπη για την κόρη τους: «Είχαμε άγχος, ρωτούσαμε συνέχεια τον Μανούσο Μανουσάκη»

«Ξέρει ότι θα περάσει από φτώχεια, ανεργία, λάμψη, χρήματα», σχολίασε η Τάνια Τρύπη για την Τζένη Καζάκου, που επέλεξε να γίνει ηθοποιός  - Δείτε το σχετικό βίντεο

kazakos-trypi-sl
Ο Κωνσταντίνος Καζάκος και η Τάνια Τρύπη βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όπου και μίλησαν για την κόρη τους, Τζένη.

Οι δυο τους αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, στο γεγονός πως η Τζένη Καζάκου αποφάσισε να ακολουθήσει τα χνάρια τους, αλλά και των παππούδων της, Τζένης Καρέζη και Κώστα Καζάκου και να μπει στον κόσμο της υποκριτικής.

«Είχαμε άγχος» είπε στην αρχή ο Κωνσταντίνος Καζάκος και συνέχισε: «Η αρχή ήταν με τον “Βαρδιάννο στα Σπόρκα” του Μανούσου Μανουσάκη και τον ρωτούσα συνεχώς “πώς είναι;” και “τι κάνει” και μου έλεγε “καλή είναι.” Την είδα και όντως έπεσε στα βαθιά και κολύμπησε, το ίδιο και στους “Συμπέθερους”».

Με τη σειρά της, η Τάνια Τρύπη εξομολογήθηκε ότι:

«Βίωσα τα πρώτα της βήματα επειδή μένουμε μαζί και τη θαυμάζω για την ψυχραιμία της και το μυαλό που βρίσκεται μέσα στο κεφαλάκι της. Είναι ένα παιδί ταπεινό,με αρχές σωστές, που τις χρωστάει στους δυο μας, και κοιτάει τη δουλειά της. Να είναι σοβαρή στη δουλειά της. Ο μεγαλύτερος έπαινος είναι όταν μας λένε “τι καλό παιδί είναι”».

Τέλος, σχετικά με το αν θα τα καταφέρει, ως ηθοποιός η κόρη της, η Τάνια Τρύπη απάντησε ότι:

«Ξέρει ότι θα περάσει από φτώχεια, ανεργία, λάμψη, χρήματα. Μακάρι να της έρθει – είναι έτοιμη να τα αντιμετωπίσει όλα γιατί τα αντιμετωπίσαμε μαζί με χαμόγελο και φυσικότητα. Όταν έχεις γαλουχηθεί με αυτό, ξέρεις πού πας».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck8titrbb029)


«Ήταν ωραίο και τρομακτικό ταυτόχρονα. Με τρόμαξε όσον αφορά την προσωπική μου ζωή. Μπορεί για παράδειγμα να βγω για ένα ποτό και να με βγάλουν μια φωτογραφία που μπορεί να με εκθέσει, αν χρησιμοποιηθεί εναντίον μου. Ίσως με τρόμαξε, γιατί ήμουν από πολύ μικρή στα φώτα της δημοσιότητας», είχε πει η Τζένη Καζάκου σε πρόσφατη συνέντευξή της, ενώ για τον χωρισμό των γονιών της, σχολίασε:

«Οι γονείς μου χώρισαν πολύ καλά και το διαχειρίστηκαν μια χαρά. Έμενα με τη μαμά μου, αλλά ο μπαμπάς μου δεν μου έλειψε ποτέ. Μου φαίνεται πολύ λογικό, όταν δύο άνθρωποι δεν είναι πια χαρούμενοι μαζί, να χωρίζουν. Εάν είναι καλά οι γονείς, είναι και τα παιδιά καλά. Τα παιδιά αντιλαμβάνονται, δεν είναι χαζά».

Αναφορικά με την γιαγιά της, Τζένη Καρέζη, η ηθοποιός είχε πει, πως κατά την παιδική της ηλικία, οι συμμαθητές της αντιδρούσαν περίεργα όταν μάθαιναν για τη συγγένειά τους.

Παρόλα αυτά, θεωρεί «ανόητο να τη συγκρίνουν με τη γιαγιά της».

Δείτε το βίντεο με όσα είχε πει

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chtz26rscgq1)
Κλείσιμο





Ειδήσεις σήμερα:

Για ένταση των επιθέσεων προειδοποιεί ο Σοϊγκού, 20.000 εγκλήματα πολέμου καταγγέλλει το Κίεβο

Στο μικροσκόπιο 10 ζωγραφιές της Τζωρτζίνας - Η 4η εγκυμοσύνη και οι ερωτήσεις Ρούλας - Μάνου σε γενετιστή

Αυτός είναι ο 18χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε 19 μαθητές και δύο δασκάλους σε δημοτικό σχολείο του Τέξας




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης