Ο Μάρκος Σεφερλής απαντά σε όσους τον κατακρίνουν: «Δεν χλευάζω, δεν κοροϊδέυω, σατιρίζω»

Ο Μάρκος Σεφερλής απαντά σε όσους τον κατακρίνουν: «Δεν χλευάζω, δεν κοροϊδέυω, σατιρίζω»

Ο ηθοποιός μίλησε για την καριέρα του, τα παιδικά του χρόνια και την απώλεια του πατέρα του

Markos-Seferlis
Ο Μάρκος Σεφερλής άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για όλους, για όλα και κυρίως για τον εαυτό του στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός κι ο Άλλος». Μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια αποκάλυψε ότι ως παιδί, ήταν συνεσταλμένο και ντροπαλό. Στη συνέχεια εξήγησε πώς του μπήκε το μικρόβιο της υποκριτικής και θυμήθηκε τις πρώτες του ασχολίες με την ηθοποιία και τις μιμήσεις.

Η απώλεια του πατέρα του
Μιλώντας για την απώλεια του πατέρα εξήγησε τον τρόπο που το έμαθε: «Στη ζωή μου λειτουργώ με το χιούμορ. Μου αρέσει να κάνω τον κόσμο να γελά. Ακόμα και σε δύσκολα γεγονότα στη ζωή μου, είναι ένα φάρμακο και τρόπος άμυνας για όλα. Ακόμα και στην κηδεία του πατέρα μου λειτουργούσα με το χιούμορ κι έκανα τους άλλους να γελάσουν. Πέθανε μόλις γεννήθηκε ο Χάρης. Είχε ανεύρυσμα και περίμενε να γεννήσει η Έλενα και να «φύγει». Το ήξερε. Στις δέκα μέρες το είδε μια φορά στο μαιευτήριο, πήγε στην Κόρινθο, κέρασε όλους τους συγγενείς για τον Χάρη και τους είπε “σας κερνάω γιατί γέννησε η νύφη μου και φεύγω”. Και “έφυγε”, έσπασε το ανεύρυσμα. Είχε ταλαιπωρηθεί πολύ με το ανεύρυσμα. Δεν ήταν στο κρεβάτι, αλλά είχε ταλαιπωρηθεί πολύ. Έκανε αιμοκάθαρση. Ήμουν καλεσμένος σε εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όταν το έμαθα. Είχε βγει το Shake it με τον Ρουβά και με έβαλαν να χορέψω με την Σοφία Βογιατζάκη. Εκεί που τελειώνει το χορευτικό μου είπαν πρέπει να πας στο νοσοκομείο. Τον είχαν φέρει στην Αθήνα από την Κόρινθο. Λίγο πριν μπω στο δωμάτιο, ξεψύχησε. Δεν τον πρόλαβα… Στην κηδεία τους έκανα όλους να γελάνε και μόλις συνειδητοποίησα ότι «έφυγε», άρχισα να κλαίω».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck88jtu2djht)


Η απάντησή του στις αρνητικές κριτικές
Από την κουβέντα δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει η νέα σειρά που πρωταγωνιστεί και έχει γράψει, το «Super Mammy». Μιλώντας για την αρνητική κριτική που δέχεται τόσο για τη σειρά όσο και γενικότερα στην καριέρα του λέει: «Η κριτική γίνεται από κάποιους ανθρώπους που μονίμως κάνουν κριτική σε ό,τι κάνει ο Σεφερλής. Κάτι άκουσα για καρικατούρα. Τέτοιους ανθρώπους βλέπουμε γύρω μας και στην τηλεόραση. Αν κάποιοι το θεωρούν καρικατούρα μάλλον έχουν πρόβλημα», είπε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck883ers02zt)
Κλείσιμο

Μάλιστα πρόσθεσε ότι αυτή η καρικατούρα «υπήρχε στην επιθεώρηση από παλιά» επικαλούμενος την κριτική του Κώστα Γεωργουσόπουλου.

«Η απόφαση του δικαστηρίου λέει ότι δεν έχω χλευάσει, δεν κοροϊδεύω, σατιρίζω. Όλα αυτά είναι μια απάντηση σε όσα με κατηγορούσαν αυτοί οι άνθρωποι. Κάποιοι πρέπει να είναι στην επικαιρότητα με κάθε τρόπο. Αν είχα άδικο η κοινωνία θα μου είχε γυρίσει την πλάτη. Άποψη έχουν όλοι. Άλλο κριτική άλλο συκοφαντική δυσφήμιση. Κάτι δεν μου αρέσει δεν το βλέπω. Αν δείτε τα βιντεάκια μου στο Youtube στο σύνολο είμαι στα 500 εκατομμύρια views – Εννοώ σύνολο με όλα αυτά που έχω κάνει. Γιατί δεν καταπιανόμαστε με την αποδοχή μου από εκατομμύρια κόσμου; Γιατί δεν παίρνουμε την άποψη αυτών των ανθρώπων; Ανάμεσα στα 500 εκατομμύρια που με βλέπουν είναι και οι ευτραφείς και οι ομοφυλόφιλοι και αυτοί που λένε ότι τους χλευάζω. Όλα αυτά δεν τα ανακάλυψα εγώ. Είναι τύποι που στην κωμωδία χρησιμοποιήθηκαν κατά κόρον. Δεν με στεναχωρεί γιατί δεν αισθάνομαι ότι κάνω κάτι κακό. Κατηγορούμαι άδικα και κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν μία άποψη για τον Σεφερλή. Αυτό που με πληγώνει είναι ότι κατηγορούν τον κόσμο που με βλέπει και λένε “ο κόσμος του Σεφερλή”. Αυτό είναι ρατσιστικό και bullying. Ο κόσμος δεν αισθάνεται ότι θίγω κάποιον».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck87g02go94x)


Ειδήσεις σήμερα

Άγιον Όρος: Επίσκεψη Οικ. Πατριάρχη Βαρθολομαίου με βαρύνουσα σημασία


Αυτός είναι ο 18χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε 19 μαθητές και δύο δασκάλους σε δημοτικό σχολείο του Τέξας


Survivor: Χαμός στην «τυφλόμυγα» με Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να… αλλάζει ομάδα – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης