Νίκη Μπακογιάννη: «Έχω κάνει σεμινάρια αστρολογίας, ήθελα να μάθω πώς λειτουργεί ο ουρανός»

Νίκη Μπακογιάννη: «Έχω κάνει σεμινάρια αστρολογίας, ήθελα να μάθω πώς λειτουργεί ο ουρανός»

Η γνωστή αθλήτρια μίλησε για τις ασχολίες της κι εξήγησε πως σαν γνήσιος Δίδυμος, της αρέσει να μαθαίνει νέα πράγματα

niki
Για τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς αγώνες, τα περιστατικά κακοποίησης στον χώρο του αθλητισμού, αλλά και την οικογένειά της μίλησε η Νίκη Μπακογιάννη.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», η αθλήτρια αποκάλυψε επίσης, πως έχει παρακολουθήσει σεμινάρια αστρολογίας.

«Ψάχνομαι συνέχεια, να βρίσκω πράγματα, να μαθαίνω. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το ζώδιό μου, γιατί είμαι Δίδυμος, που πάντα θέλουν να μαθαίνουν πράγματα. Έχω κάνει σεμινάρια αστρολογίας, έχω κάποιες γνώσεις, ήθελα να μάθω πώς λειτουργεί ο ουρανός. Και αστροφυσική έχω διαβάσει», είπε η γνωστή αθλήτρια.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck6y6wjy8cc1)

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις φήμες που τη θέλουν να «έχει καβαλήσει το καλάμι». «Παρεξηγήθηκε, ξεκίνησε από έναν δημοσιογράφο αυτό που του είπε "αν κάνουμε συνέντευξη, θα με κάνεις εξώφυλλο". Δεν καβάλησα ποτέ το καλάμι. Ήμουν πάντα ένα άτομο, που μπορούσε ο καθένας να μου μιλήσει. Όταν είχα τους αγώνες, δεν ήθελα να μου αποσπά τίποτα την προσοχή», εξήγησε.

Η Νίκη Μπακογιάννη αναφέρθηκε αργότερα, στην οικογένειά της. Έχει αποκτήσει δύο παιδιά. «Τα παιδιά μου είναι 20 και 19 ετών. Όταν ήταν μικρά, δεν είχα μετάλλια και κύπελλα σε κοινή θέα, για να μη νιώθουν υποχρέωση ότι πρέπει να πετύχουν κι εκείνα κάτι ανάλογο», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με το ελληνικό #MeToo, η Νίκη Μπακογιάννη δήλωσε: «Στήριξα τη Σοφία Μπεκατώρου. Η μία γυναίκα πρέπει να στηρίζει την άλλη. Είχα πει και για τη δική μου περίπτωση τότε, μια παρενόχληση που είχα από έναν άνθρωπο στον αθλητικό χώρο».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck6yecowaj9t)


Ειδήσεις σήμερα

Επιπλέον παροχές για όσους επιλέξουν «προσωπικό γιατρό»

Θρίλερ με την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για την Ουκρανία – Όρος η εδαφική ακεραιότητα λέει ο Ζελένσκι

Βροχές στα κεντρικά, ανατολικά και βόρεια σήμερα - Έρχεται «μίνι» καύσωνας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης