Άγριες Μέλισσες - Γιώργος Σουξές: «Θα πέσει πολύ κλάμα στο τελευταίο γύρισμα»

Άγριες Μέλισσες - Γιώργος Σουξές: «Θα πέσει πολύ κλάμα στο τελευταίο γύρισμα»

«Έχω παίξει σε 55 σίριαλ στη ζωή μου, κάθισα και τα μέτρησα. Ε, λοιπόν, μόνο στις Άγριες Μέλισσες με έχουν ευχαριστήσει», είπε μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός

Souxes-Prousalis_Exof
Για το τέλος των «Άγριων Μελισσών», μίλησε ο Γιώργος Σουξές, ο οποίος όπως είπε, θα κλάψει πολύ όταν έρθει η ώρα για το τελευταίο γύρισμα.

Πιο συγκεκριμένα και μιλώντας στο «7 Μέρες Tv», ο ηθοποιός είπε:

Το έχω σκεφτεί από τώρα. Θα πέσει πολύ κλάμα, θα κλάψω πάρα πολύ. Ξέρω ότι η προβολή της σειράς θα τελειώσει 5 ή 7 Ιουλίου. Τα γυρίσματα όμως θα ολοκληρωθούν στις 20 Ιουνίου, σε ένα μήνα από τώρα. Τι θα γίνει άραγε στον καφενέ της Βιολέτας;», αναρωτήθηκε και στη συνέχεια πρόσθεσε ότι: «Αυτό το καφενείο ήταν σαν το Χορό στην αρχαία τραγωδία, εκεί σχολιάζονταν τα πάντα. Αυτή ήταν άλλωστε κι η σκηνοθετική ματιά του Λευτέρη Χαρίτου. Προσωπικά, κατάγομαι από ένα χωριό της Ηλείας από την πλευρά του πατέρα μου και από την Αρκαδία από της μάνας μου.

Στα χωριά μου, λοιπόν, υπάρχουν ακόμη αυτοί οι καφενέδες όπου σχολιάζονται τα πάντα. Όταν τους επισκέπτομαι, οι συντοπίτες μου μού λένε: "Σουξέ, για εμάς μιλάτε, εμάς δείχνετε". Κι έχουν δίκιο Έχω παίξει σε 55 σίριαλ στη ζωή μου, κάθισα και τα μέτρησα. Ε, λοιπόν, μόνο στις Άγριες Μέλισσες με έχουν ευχαριστήσει, ιδίως στη δεύτερη καραντίνα για τη συντροφιά που κρατήσαμε στους τηλεθεατές την περίοδο του εγκλεισμού».

prousalis2910-682x384


«Φέτος έπεσαν τα νούμερα. Πιστεύω ότι οφείλεται στο ότι ξεκινήσαμε αργά, δεν ξέρω γιατί το αποφάσισε το κανάλι. Αυτό κανονίζει τον προγραμματισμό του. Το ένα ήταν αυτό και το άλλο είναι πως είναι δύσκολο το θέμα, έχει ξυλοδαρμούς και βιαιότητες και κάποιοι άνθρωποι, επιστρέφοντας στο σπίτι τους μετά από αυτό που περνούν όλη μέρα στη ζωή τους, σου λένε ότι εγώ θέλω να χαλαρώσω λίγο» ,
είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο «Προύσαλης» του Διαφανίου.

Δείτε το σχετικό βίντεο


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgwu0l0qj6ch)




Ειδήσεις σήμερα

Ριψοκίνδυνη δοκιμασία πίσω από το θάνατό του 14χρονου; Οι μαρτυρίες που δείχνουν δυστύχημα

Επικίνδυνο παιχνίδι ανήλικων μέσω TikTok στο Βόλο - Πετάγονται ξαφνικά μπροστά σε διερχόμενα αυτοκίνητα

Ξεκινούν αύριο οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις στα Λύκεια






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης