Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασαν Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Μαρία Αντωνά , ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο Απόστολος Ρουβάς και Μαρία Αντωνά
Στο Survivorέχουν αναπτυχθεί πολλών ειδών σχέσεις, όπως έρωτες, κόντρες και φιλίες που παραμένουν και εκτός παιχνιδιού. Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλουεπέστρεψε στην Ελλάδα, μετά την οικειοθελή αποχώρησή της και πήγε να συναντήσει εκείνους, με τους οποίους ήταν φίλη μέσα στο ριάλιτι.
Στο reunion βρέθηκαν μόνο παίκτες που ήταν στην πρώτη ομάδα των Διασήμων με το κόκκινο χρώμα. Αυτοί ήταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο Απόστολος Ρουβάς με τη σύντροφό του Φανή, ενώ την παρέα τους βρέθηκε και η σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη, Μαρία Αντωνά.
Όλα δείχνουν, ότι δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση ανάμεσα σε Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Μαρία Αντωνά, και πως μετά τη συνάντησή τους, έχουν λυθεί αρκετά, από όλα όσ είχαν συζητηθεί στο παρελθόν.
Δείτε παρακάτω όσα ανέβασε στο προφίλ της η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου