Τζόνι Ντεπ: Η Μάριον Μιχελιδάκη μίλησε στην εκπομπή της για τη γνωριμία τους

Τζόνι Ντεπ: Η Μάριον Μιχελιδάκη μίλησε στην εκπομπή της για τη γνωριμία τους

Η δημοσιογράφος περιέγραψε τις εντυπώσεις που της άφησε η γνωριμία με τον ηθοποιό, όταν του είχε πάρει συνέντευξη στη Βενετία - Δείτε το βίντεο με όσα είπε

marion-depp
Ο Τζόνι Ντεπ βρίσκεται στην επικαιρότητα, αλλά όχι για κάποια από τις απολαυστικές ερμηνείες του στη μεγάλη οθόνη. Η δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ, έχει επισκιάσει αρκετά την καριέρα του, ως ηθοποιός, αφού το τελευταίο διάστημα, οι αποκαλύψεις από τη δίκη για τον προβληματικό έγγαμο βίο τους είναι καταιγιστικές.

Στην προσπάθειά του να αποδείξει ότι δεν ισχύει τίποτα από όσα ισχυρίζεται η Χερντ, περί κακοποίησής της από τον ίδιο, ο Ντεπ δίνει τη δική του μάχη στο δικαστήριο και όσοι έχουν συναναστραφεί μαζί του μιλούν για αυτόν.


Με τη σειρά της και η  Μάριον Μιχελιδάκη προχώρησε σε μία αποκάλυψη, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, σχετικά με τον Τζόνι Ντεπ.

Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος είχε πάρει συνέντευξη από τον Χολιγουντιανό αστέρα και σχολίασε τον χαρακτήρα του ηθοποιού στον αέρα του «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον».

«Θέλω να σας πω ότι είχα πάρει παλιά μια συνέντευξη από τον Τζόνι Ντεπ στη Βενετία. Όταν τον είχα συναντήσει φορούσε το μαύρο καπελάκι του, κι ήταν πολύ γλυκός. Έκαιγε καρδιές τότε κι ήταν χρυσή περίοδος. Δεν είχε ακόμα ξεκινήσει να παίζει τον Τζακ Σπάροου», δήλωσε η παρουσιάστρια για τον Τζόνι Ντεπ και συνέχισε: «Ήταν ήπιος και είχα το θράσος να του πω “μπορούμε να κάνουμε λίγο γρήγορα γιατί έχω και μια πτήση να προλάβω;”. Πώς κατέληξε αυτό το πράγμα; Ήταν γλυκύτατος».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Όταν η Μάριον Μιχελιδάκη συνάντησε τον Τζόνι Ντεπ | Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον 20/05/2022 | OPEN TV



Ειδήσεις σήμερα:

«Ναι» από τη Σικελία για να επιστρέψει για πάντα το «θραύσμα Fagan» της ζωφόρου του Παρθενώνα στην Αθήνα

Στο πατρικό της πήγαινε η 38χρονη από την Ελασσόνα που έχασε το μωρό της - Ρύθμιζε λεπτομέρειες για τον γάμο και τη βάπτιση

Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ για 13.000 ιδιοκτήτες με τροπολογία – Ποιους αφορά

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης