Μαρία Ψάλτη - Η κόρη του Στάθη Ψάλτη για την εκταφή της σορού του: «Ενημερώθηκα τυχαία μέσα από το Facebook»

Μαρία Ψάλτη - Η κόρη του Στάθη Ψάλτη για την εκταφή της σορού του: «Ενημερώθηκα τυχαία μέσα από το Facebook»

Όπως είπε χαρακτηριστικά, κανείς από τον Δήμο Ζωγράφου δεν έχει επικοινωνήσει με την οικογένεια του αείμνηστου ηθοποιού - «Έχω κάνει ήδη κάποιες κινήσεις», ανέφερε

stathis
Σχετικά με το ζήτημα της εκταφής του αείμνηστου πατέρα της, μίλησε η Μαρία Ψάλτη.

Η κόρη του ηθοποιού παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Love It» και τοποθετήθηκε σχετικά με το ζήτημα που έχει προκύψει.

Αν και ο Δήμος Ζωγράφου εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι προσπάθησε να επικοινωνήσει με την οικογένεια του εκκλιπόντος, προκειμένου να την ενημερώσουν για την εκταφή της σορού του, δεν βρέθηκε κανείς.

Μάλιστα, τονίζεται ότι η εκταφή έπρεπε να είχε γίνει τρία χρόνια μετά τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη, όμως ο Δήμος Ζωγράφου προχώρησε σε παράταση δύο ακόμα ετών.

Η Μαρία Ψάλτη από τη μεριά της ανέφερε πως ενημερώθηκε για την εκταφή του πατέρα της μέσω του Facebook και της ανάρτησης της Μαίρης Μπάρκουλη.

Συγκεκριμένα, στη δημοσίευσή της, η Μαίρη Μπάρκουλη ανέφερε πως η εκταφή έγινε εντελώς «υπηρεσιακά» και τόνισε πως «ουδείς ασχολήθηκε ή ενδιαφέρθηκε».

«Ενημερώθηκα για το θέμα του πατέρα μου μέσα από το Facebook τυχαία. Είδα την ανάρτηση της Μαίρης Μπάρκουλη και ξαφνιάστηκα πολύ, δεν με ενημέρωσε ποτέ κανένας για αυτό το θέμα. Έχω κάνει ήδη κάποιες κινήσεις. Είμαστε σε επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΣΕΗ, Σπύρο Μπιμπίλα, ώστε να πάρουμε τα οστά του πατέρα μου και να τα μεταφέρουμε στο Α' Νεκροταφείο», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ψάλτη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck2tf3ugi795)

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην ανακοίνωση του Δήμου. «Μου κάνει εντύπωση που λένε πως δεν βρήκαν κάποιον από την οικογένειά του. Αν επικοινώνησαν με τη Χριστίνα Ψάλτη δεν το γνωρίζω, γιατί από τότε που έφυγε από τη ζωή ο μπαμπάς μου, δεν έχουμε επαφές. Η κοπέλα έχει προχωρήσει τη ζωή της και είναι λογικό. Μας συνέδεε ο μπαμπάς μου πλέον, δεν υπάρχει», δήλωσε.


Ειδήσεις σήμερα:

Φόβοι για τους μαχητές του Αζοφστάλ μετά την παράδοσή του - Παρατεταμένο πόλεμο βλέπει το Κίεβο

Μητσοτάκης: Έδειξε και στο Κογκρέσο χάρτες της «Γαλάζιας Πατρίδας» -Yποσχέσεις για συνέχιση του «εμπάργκο» σε F-16 και F-35 στην Άγκυρα

Αποφασίζουν σήμερα οι ειδικοί για τις μάσκες - Τι θα ισχύσει για μέσα μεταφοράς, σχολεία, καταστήματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης