Πέγκυ Ζήνα: «Όλα τα καλά μου έφερε στη ζωή μου ο Δημήτρης Μητροπάνος»

Πέγκυ Ζήνα: «Όλα τα καλά μου έφερε στη ζωή μου ο Δημήτρης Μητροπάνος»

Για τη γνωριμία της με τον αείμνηστο ερμηνευτή  μίλησε η τραγουδίστρια κι αναφέρθηκε επίσης, στη συνεργασία τους, όταν ήρθε στη ζωή η κόρη της

zina-mitropanos
Συνέντευξη παραχώρησε η Πέγκυ Ζήνα και αναφέρθηκε στην πορεία της στον χώρο της μουσικής, αλλά και τη γνωριμία της με τον Δημήτρη Μητροπάνο.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην Αννίτα Πάνια και την εκπομπή «Ανοιχτά» και αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια, τη μητέρα της και γνωστή τραγουδίστρια, Στέλλα Χρυσικοπούλου, αλλά και τη γνωριμία της με τον Δημήτρη Μητροπάνο.

«Η πρώτη μου επαφή με τον Δημήτρη Μητροπάνο ήταν σε ένα στούντιο ηχογράφησης. Τελείωσα εγώ κι εκείνος έμπαινε μέσα. Θυμάμαι μια πολύ θερμή χειραψία, που σημαίνει πολλά για 'μένα, ένιωσα δέος», είπε αρχικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck2rv0y31v1t)

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Στα 34 μου είπα ότι θα σταματήσω να δουλεύω νύχτα για να κάνω ένα παιδί. Τότε χτύπησε το τηλέφωνο και η Βένια Μητροπάνου μου είπε να συνεργαστούμε. Όλα τα καλά μου έφερε στη ζωή μου ο Μητροπάνος, ακόμα και την κόρη μου, που ήρθε τελικά, όταν δουλεύαμε».



Ειδήσεις σήμερα:

Φόβοι για τους μαχητές του Αζοφστάλ μετά την παράδοσή του - Παρατεταμένο πόλεμο βλέπει το Κίεβο

Μητσοτάκης: Έδειξε και στο Κογκρέσο χάρτες της «Γαλάζιας Πατρίδας» -Yποσχέσεις για συνέχιση του «εμπάργκο» σε F-16 και F-35 στην Άγκυρα

Αποφασίζουν σήμερα οι ειδικοί για τις μάσκες - Τι θα ισχύσει για μέσα μεταφοράς, σχολεία, καταστήματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης