Survivor - Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Ελπίζω να μην σκαρφίστηκαν το ειδύλλιο Μαρτίκα - Βρισηίδας για τηλεοπτικούς λόγους»

Survivor - Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Ελπίζω να μην σκαρφίστηκαν το ειδύλλιο Μαρτίκα - Βρισηίδας για τηλεοπτικούς λόγους»

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε για την εμπειρία της στον Άγιο Δομίνικο και αναφέρθηκε στους συμπαίκτες της και τις εξελίξεις στις σχέσεις τους

nafsikapam
Την πρώτη της συνέντευξη παραχώρησε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, λίγο μετά την αποχώρησή της από το Survivor.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης επέστρεψε στην Ελλάδα, μετά από 4,5 περίπου μήνες στον Άγιο Δομίνικο και μίλησε στην εκπομπή «Love It» για την εμπειρία της.

Όσο για την κόντρα της με τη Βρισηίδα Ανδριώτου, η Ναυσικά δήλωσε: «Σκέφτεται πάρα πολύ στρατηγικά και προσπαθεί να δείχνει καλή, ενώ θεωρώ ότι στην πραγματικότητα δεν είναι. Λέει συνεχώς ότι είναι η καλύτερη».

«Μέσα σε μία νύχτα, αποφάσισε να γίνει φίλη της Μυριέλλας και όχι μόνο να γίνει φίλη, αλλά να κράξει κι εμένα. Έλεγε πως στήνω τα πράγματα, ότι είμαι τρελή. Κατάφερε τον σκοπό της και η Μυριέλλα, επειδή είναι λίγο αθώα, πείστηκε εν τέλει και με ψηφίσανε. Ευτυχώς, μετά από λίγο το κατάλαβε και μου ζήτησε συγγνώμη», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck2taczpvx3t)

Κλείσιμο
Εξήγησε επίσης, πως από την πρώτη κιόλας μέρα, όταν οι παίκτες βρίσκονταν ακόμα στο ξενοδοχείο, η Βρισηίδα χωρίς καν να την ξέρει, της κατηγορούσε τη Μυριέλλα που ήταν φίλη της.

Στη συνέχεια, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αναφέρθηκε στην Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Είναι μια πάρα πολύ καλή παίκτρια. Το τελευταίο διάστημα έχει "κάνει κοιλιά" αγωνιστικά. Λόγω ψυχολογίας θεωρώ. Πιστεύω σε εκείνη και τις δυνατότητές της, όμως το διάστημα που ήταν η ψηφοφορία, η Ασημίνα δεν έφερνε πολλές νίκες. Είχα για εκείνη μια πολύ καλή εικόνα, όμως στην πορεία άρχισαν να γίνονται πολύ περίεργα τα πράγματα. Για παράδειγμα, όταν λες για τον Κατσαούνη ότι είναι αδελφός μου και πίσω από την πλάτη του γυρνάς και λες σε εμένα και στα υπόλοιπα αγόρια να μην τον εμπιστευόμαστε, εμένα μου δείχνει ένα άτομο λίγο διπρόσωπο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck2tc0e7nxs1)

Όσο για την παρανομία του Άρη Σοϊλέδη με το κινητό τηλέφωνο. η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είπε: «Είναι λάθος, όμως μην τον σταυρώνετε κιόλας εσείς που ψάχνετε να κάνετε το ίδιο. Όσο για τις φήμες για τον Άρη, η Μαρία Αντωνά είναι ό,τι πιο σημαντικό έχει στη ζωή του. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα είπε όλα αυτά ο Κωνσταντίνος».

Τέλος, αναφορικά με το ειδύλλιο Σπύρου Μαρτίκα και Βρισηίδας Ανδριώτου, δήλωσε: «Φαίνεται να είναι ένα ειδύλλιο. Ο Σπύρος φαίνεται πως έχει αληθινά συναισθήματα. Ελπίζω να μην είναι κάτι που σκαρφίστηκαν για τηλεοπτικούς λόγους. Πάντα ένα love story πουλάει και αρέσει».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck2tdnvedh4x)



Ειδήσεις σήμερα:

Φόβοι για τους μαχητές του Αζοφστάλ μετά την παράδοσή του - Παρατεταμένο πόλεμο βλέπει το Κίεβο

Μητσοτάκης: Έδειξε και στο Κογκρέσο χάρτες της «Γαλάζιας Πατρίδας» -Yποσχέσεις για συνέχιση του «εμπάργκο» σε F-16 και F-35 στην Άγκυρα

Αποφασίζουν σήμερα οι ειδικοί για τις μάσκες - Τι θα ισχύσει για μέσα μεταφοράς, σχολεία, καταστήματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης