MasterChef - Νίκος Παπαϊωάννου: «Ο Μπόμπενας είναι παρεξηγημένο παιδί»

MasterChef - Νίκος Παπαϊωάννου: «Ο Μπόμπενας είναι παρεξηγημένο παιδί»

Ο «Ιταλός» που αποχώρησε από το MasterChef μίλησε για τους συμπαίκτες του, τις εντάσεις μέσα στον μαγειρικό διαγωνισμό, αλλά και την οικογένειά του

nikos
Λίγες ώρες μετά την αποχώρησή του από το MasterChef, ο Νίκος Παπαϊωάννου παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη.

Ο «Ιταλός», όπως τον φώναζαν οι συμπαίκτες του μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» και αναφέρθηκε στην εμπειρία του από τον μαγειρικό διαγωνισμό, αλλα και τους συμπαίκτες του.

Όπως ήταν αναμενόμενο, αναφέρθηκε φυσικά, στον «Μπόμπενα». «Ο Δημήτρης είναι γενικά, παρεξηγημένο παιδί. Είναι από αυτούς που είτε θα τους συμπαθήσεις πολύ, είτε δεν θα τους συμπαθήσεις καθόλου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck2pxesgvmux)

«Εγώ είμαι από τους ανθρώπους που συμπαθώ όλο τον κόσμο, οπότε είμαι κομπλέ. Εμένα μου φερόταν τέλεια, οπότε θα μιλήσω κι εγώ τέλεια για εκείνον», πρόσθεσε.

Όσο για τις εντάσεις μέσα στο σπίτι του MasterChef, ο Νίκος Παπαϊωάννου είπε χαρακτηριστικά: «Να σου πω την αλήθεια, όταν τα έβλεπα αυτά τα πράγματα, τα έπαιρνα πολύ θετικά, γελούσα. Έβλεπα άλλο σίριαλ, ήμουν σε μία γωνία και τους παρακολουθούσα όλους. Είναι ανάλογα το πώς το παίρνει ο καθένας, πώς είναι ο χαρακτήρας του».

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck2q13lu0sgh)

Τέλος, αναφέρθηκε στη σύζυγό του και αποκάλυψε ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που του είπε, όταν επέστρεψε στην Ιταλία. «Το πρώτο πράγμα που μου είπε είναι ότι χρειάζομαι λίγες διακοπές», δήλωσε χαρακτηριστικά.



Ειδήσεις σήμερα:

Φόβοι για τους μαχητές του Αζοφστάλ μετά την παράδοσή του - Παρατεταμένο πόλεμο βλέπει το Κίεβο

Μητσοτάκης: Έδειξε και στο Κογκρέσο χάρτες της «Γαλάζιας Πατρίδας» -Yποσχέσεις για συνέχιση του «εμπάργκο» σε F-16 και F-35 στην Άγκυρα

Αποφασίζουν σήμερα οι ειδικοί για τις μάσκες - Τι θα ισχύσει για μέσα μεταφοράς, σχολεία, καταστήματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης