Ο Νίκος Κοκλώνης ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Πάμπλο Εσκομπάρ

Ο Νίκος Κοκλώνης ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Πάμπλο Εσκομπάρ

O γνωστός παρουσιαστής κατάφερε να εξασφαλίσει όλες τις άδειες προκειμένου να ξετυλίξει τη ιστορία του περίφημου καρτέλ Μεντεγίν - Δείτε τη δημοσίευση

koklonis-escobar
Ο παρουσιαστής και παραγωγός της Barking Well Media, Νίκος Κοκλώνης, επιστρέφει με ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Πάμπλο Εσκομπάρ, μέσα από τη συχνότητα του ALPHA.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος μέσω του λογαριασμού του στο Ιnstagram ανακοινώνοντας ότι το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί σύντομα στις οθόνες μας.

«Πρωινός καφές στο σπίτι του Πάμπλο Εσκομπάρ, σε μια μοναδική συνέντευξη με τον αδελφό του Ρομπέρτο. Σύντομα στις οθόνες σας όλη η διαδρομή του πιο καταζητούμενου ανθρώπου όλων των εποχών», ανέφερε ο Νίκος Κοκλώνης στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε, η οποία είναι μέσα από το σπίτι του Πάμπλο Εσκομπάρ.



O γνωστός παρουσιαστής βρέθηκε στο Μεντεγίν, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Κολομβίας και πατρίδα του θρυλικού Πάμπλο Εσκομπάρ. Εκεί συνάντησε τον μεγαλύτερο αδελφό του Εσκομπάρ, Ρομπέρτο. Ο Ρομπέρτο ήταν ο άνθρωπος που ήταν υπεύθυνος για τα οικονομικά του καρτέλ που οδήγησε τον Πάμπλο το 1989 να εκτιμάται πως διαθέτει περιουσία 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων και ο οποίος γνωρίζει όσο κανένας όλες τις πτυχές του χαρακτήρα του μεγαλύτερου βαρόνου κοκαΐνης στον πλανήτη.

Ο Νίκος Κοκλώνης κατάφερε να εξασφαλίσει όλες τις άδειες για να εισέλθει στα άδυτα των αδύτων του διαβόητου Εσκπομπάρ και να ξετυλίξει την ιστορία του περίφημου καρτέλ Μεντεγίν και την ιστορία της συναρπαστικής ζωής του Κολομβιανού. Το οδοιπορικό περιλαμβάνει εικόνες και πλάνα εξαιρετικά σπάνια.

koklonis321


Ειδήσεις σήμερα:

Μύκονος: Δίνουν 1.000 ευρώ το μήνα για babysitting... σκύλου!

Καρδίτσα: Προσέφυγε στο ΣτΕ η υγειονομικός που απολύθηκε επειδή έκανε «μαϊμού» εμβολιασμούς

Έγκλημα στην Καβάλα: Ο φόνος ήταν προμελετημένος υποστηρίζει η οικογένεια

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης