Πάνος Σταθακόπουλος: «Έβλεπα τον Βέγγο και τον Ηλιόπουλο να σηκώνονται για να με χαιρετήσουν»

Πάνος Σταθακόπουλος: «Έβλεπα τον Βέγγο και τον Ηλιόπουλο να σηκώνονται για να με χαιρετήσουν»

«Από τον Θανάση Βέγγο πήρα την απλότητά του, την καλοσύνη του, τον καλό του λόγο, τους χαμηλούς τόνους και τη σβελτάδα του», ανέφερε σε συνέντευξή του ο ηθοποιός - Δείτε το βίντεο

tathakiopoulos1
Ο Πάνος Σταθακόπουλος, ταξίδεψε στον χρόνο και συγκεκριμένα στα πρώτα του βήματα στη υποκριτική, όταν συνεργάστηκε με τους Θανάση Βέγγο και Ντίνο Ηλιόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», όπου αρχικά δήλωσε: «Στα πρώτα μου βήματα έπαιξα με τον Θανάση Βέγγο κι έβλεπες έναν άνθρωπο που ντρεπόταν. Αυτός και ο Ντίνος Ηλιόπουλος ντρεπόντουσαν. Αντί να ντρέπομαι εγώ, που ντρεπόμουν, δεν το συζητώ… Έβλεπα τον Βέγγο και τον Ηλιόπουλο να με βλέπουν να πηγαίνω και να σηκώνονται να με χαιρετήσουν».

Στη συνέχεια, Πάνος Σταθακόπουλος πρόσθεσε ότι: «Από τον Θανάση Βέγγο πήρα την απλότητά του, την καλοσύνη του, τον καλό του λόγο, τους χαμηλούς τόνους που είχε και τη σβελτάδα».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjrq79nkbrcx)

Ο ίδιος μίλησε ακόμη, για τα παιδικά του χρόνια και εξομολογήθηκε ότι: «Έχω ζήσει πολύ φτωχά παιδικά χρόνια. Έχω δουλέψει ως μικροπωλητής ότα σπούδαζα στη σχολή». Τέλος, άφησε το δικό του σχόλιο για το κίνημα #MeToo, υποστηρίζοντας, πως και ο ίδιος έχει βρεθεί αρκετές φορές μπροστά σε περιστατικά με περίεργες συμπεριφορές στον χώρο, ενώ θεωρεί ότι το θέατρο θα βγει κερδισμένο από το #MeToo.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjrqa4f95as1)






Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακός: Τρελοί πανηγυρισμοί σε Τούμπα, αποδυτήρια και αεροπλάνο για το 47ο - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες


Κορωνοϊός: «Αδειάζουν» οι κλίνες Covid - Υποχωρούν συνεχώς οι εισαγωγές ασθενών


Met Gala 2022: Σημαντικά πρόσωπα της μόδας «καίνε» την Καρντάσιαν - «Για έναν εγωισμό, παραλίγο να καταστρέψει μια ιστορία»



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης