Κωνσταντίνος Καζάκος: «Ο χώρος μας είναι από τους πιο καθαρούς, οι άνθρωποι της τέχνης είναι ευαίσθητοι»

Κωνσταντίνος Καζάκος: «Ο χώρος μας είναι από τους πιο καθαρούς, οι άνθρωποι της τέχνης είναι ευαίσθητοι»

Ο ηθοποιός μίλησε για τα περιστατικά κατάχρησης της εξουσίας στον χώρο του θεάματος και την απόφαση της κόρης του να ασχοληθεί με την  υποκριτική

kazakos
Συνέντευξη παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Καζάκος και μίλησε μεταξύ άλλων, για τη σχέση του με την κόρη του, αλλά και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στην καριέρα του.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Love It και αναφέρθηκε αρχικά, στα περιστατικά κατάχρησης εξουσίας, που έγιναν γνωστά.

«Στον καλλιτεχνικό χώρο, τα ονόματα είναι γνωστά, τους ξέρει όλος ο κόσμος. Αυτό που γίνεται στον δικό μας τον χώρο, γίνεται παντού. Όπου υπάρχει εξουσία, υπάρχει και η κατάχρησή της», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για την κόρη του, η οποία ακολούθησε τα βήματά του στην υποκριτική, ο ηθοποιός δήλωσε: «Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου να αποτρέψω την κόρη μου από το να ασχοληθεί με την υποκριτική. Δεν θα της έλεγα ποτέ κάτι τέτοιο. Να την αποτρέψω από το να γίνει ηθοποιός, εξαιτίας των όσων ακούγονται; Όχι».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjq2hsjzc8pd)

«Νομίζω πως πλέον, έχει περάσει η νοοτροπία ότι οι θεατρίνες είναι εκδιδόμενες γυναίκες. Ελπίζω, δηλαδή. Ο χώρος μας είναι από τους πιο καθαρούς, γιατί οι περισσότεροι που βρίσκονται στον χώρο της τέχνης είναι άνθρωποι ευαίσθητοι», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Όσο για τη Τζένη Καζάκου και τη στάση της απέναντι σε όλα αυτά, ο πατέρας της δήλωσε: «Η Τζένη είναι ένα παιδί, πολύ στέρεο. Είναι και τσαμπουκαλού, είναι και δυο μέτρα. Έτσι και φας κλωτσιά από εκείνη, έχεις πάει αδιάβαστος».


Ειδήσεις σήμερα:

Κατέσχεσαν στα Φίτζι πολυτελή θαλαμηγό που φέρεται να ανήκει σε Ρώσο ολιγάρχη

Απίστευτο περιστατικό στη Σαγκάη: «Πέθαναν» ηλικιωμένο και τον έβαλαν σε σακούλα ενώ ήταν ζωντανός

To ρωσικό ΥΠΕΞ κατηγόρησε σήμερα το Ισραήλ ότι υποστηρίζει νεοναζί στην Ουκρανία


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης