Νίκος Πολυδερόπουλος: «Είχα μία εμμονική θαυμάστρια, που με παρακολουθούσε για 2-3 εβδομάδες, φοβόμουν»

Νίκος Πολυδερόπουλος: «Είχα μία εμμονική θαυμάστρια, που με παρακολουθούσε για 2-3 εβδομάδες, φοβόμουν»

Ο ηθοποιός μίλησε για την καριέρα του, τα επαγγέλματα από τα οποία έχει περάσει, αλλά και την εμμονική θαυμάστρια που είχε 

nikos
Για το επάγγελμα που έκανε στο παρελθόν, το ταξίδι στο Άγιο Όρος, αλλά και την εμμονική θαυμάστρια που είχε στο παρελθόν, μίλησε ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Ο ηθοποιός παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αρχικά, αναφέρθηκε στο επάγγελμα που έκανε, πριν ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Πριν την υποκριτική, δούλευα ως θερμοϋδραυλικός και με είχαν ρωτήσει αν θέλω να κάνω τον κομπάρσο. Δούλευα στο φορτηγό του πατέρα μου, είχα δουλέψει σερβιτόρος στα κλαρίνα, σε δημόσιες σχέσεις, αλλά και ως μοντέλο», είπε αρχικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj9rz5c9zu6h)

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στους εργοδότες, που αφήνουν απλήρωτους τους υπαλλήλους τους κι εξήγησε ποια είναι η πηγή του προβλήματος. «Έχω μείνει απλήρωτος από δουλειά, όπως κι οι περισσότεροι. Δεν φταίει αυτός που δεν σε πληρώνει, αλλά εσύ που ακούς λόγια αντί να βλέπεις τις πράξεις. Τα προβλήματα πρέπει να τα κόβεις από την αρχή, γιατί γεννιούνται κι άλλα. Αν δεν σου αρέσει κάτι, πρέπει να το λες με οποιοδήποτε κόστος», τόνισε ο ηθοποιός.

Όσο για το Άγιο Όρος και τις επισκέψεις του εκεί, ο Νίκος Πολυδερόπουλος δήλωσε: «Πιστεύω και στον Θεό και στον άνθρωπο. Όταν πηγαίνω στο Άγιο Όρος, αγαλλιάζει η ψυχή μου».

Τέλος, αναφέρθηκε σε μία εμμονική θαυμάστρια που είχε στο παρελθόν. «Είχα μία εμμονική θαυμάστρια. Περπατούσα στον δρόμο και υπήρχε μία κοπέλα που με παρακολουθούσε για 2-3 εβδομάδες, φοβόμουν», δήλωσε.


Ειδήσεις σήμερα:

110 χρόνια από το ναυάγιο του Τιτανικού σε 16 φωτογραφίες

Κίνα: Τι τρέχει στα αλήθεια στη Σαγκάη - Γιατί είναι τόσο τρομοκρατημένοι οι Κινέζοι

Δολοφονία Καρολάιν: Στο βήμα του μάρτυρα σήμερα η σύμβουλος ψυχικής υγείας που παρακολουθούσε το ζευγάρι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης