Μαρία Μιχαλοπούλου: «Αν κάποιος θέλει να διαφημίσει μαγιό, δεν θα με διαλέξει, γιατί ο κόσμος θα εστιάσει σε εμένα»

Μαρία Μιχαλοπούλου: «Αν κάποιος θέλει να διαφημίσει μαγιό, δεν θα με διαλέξει, γιατί ο κόσμος θα εστιάσει σε εμένα»

Η νεαρή κοπέλα που έγινε γνωστή από το GNTM και τη «Φάρμα» αναφέρθηκε στο αιμαγγείωμα που έχει στο χέρι της, αλλά και τα επαγγελματικά της βήματα

marias
Συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Μιχαλοπούλου και αναφέρθηκε τόσο στην υγεία της, το GNTM, αλλά και το νέο της επαγγελματικό βήμα.

Η κοπέλα που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό μοντέλων, αλλά και στο ριάλιτι «Φάρμα» μίλησε στην εκπομπή Happy Day και αρχικά, εξήγησε πως έχει αφήσει προσωρινά το μόντελινγκ, καθώς το αιμαγγείωμα στο χέρι της δεν της επιτρέπει να ασχοληθεί με αυτόν τον τομέα.

«Συνεχίζω τις επεμβάσεις για το χέρι μου και δεν μπορώ να σηκώνω βάρη και να ασκώ πίεση, οπότε αυτή τη στιγμή, δεν μπορώ να ασχοληθώ με το μόντελινγκ. Επειδή ήμουν όμως, αρκετούς μήνες άνεργη, τρελάθηκα μέσα στο σπίτι κι έπιασα δουλειά σε τηλεφωνική εξυπηρέτηση για να μαζέψω τα ένσημα», δήλωσε αρχικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj2yg6czcvxt)

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο GNTM και τις ευκαιρίες που της χάρισε. «Το GNTM μου άνοιξε πόρτες, όμως μου έκλεισε κιόλας. Καλό μου έκανε, βέβαια, γιατί πήρα εμπειρία. Αν κάποιος θέλει να διαφημίσει το μαγιό του, δεν θα διαλέξει εμένα, γιατί ο κόσμος αυτόματα θα δει εμένα κι όχι το μαγιό. Αυτό δεν το λέω με έπαρση, είναι γεγονός», τόνισε η Μαρία Μιχαλοπούλου.

Όσο για το αιμαγγείωμα στο χέρι της, αλλά και τα προβλήματα που της δημιουργεί στην καθημερινότητά της, είπε: «Η ζωή μου θα αλλάξει αρκετά, μόλις κάνω το χειρουργείο στο χέρι μου, αλλά δεν μπορεί να το καταλάβει ο κόσμος, ούτε καν οι δικοί μου άνθρωποι. Εγώ μπορεί να χτένιζα τα μαλλιά μου κι αυτό να πρηζόταν. Φοβάμαι ότι αν πέσω και το χτυπήσω, θα πεθάνω. Μικρή πάθαινα κρίσεις πανικού και λιποθυμούσα από τον φόβο μου στην ιδέα ότι θα το χτυπήσω».


Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Διεθνής κατακραυγή κατά Ρωσίας, έρευνα του ΟΗΕ για τη σφαγή στην Μπούτσα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Το μοιραίο λάθος της 33χρονης και τα σενάρια για τα κίνητρα του φρικτού εγκλήματος

Το «Ημερολόγιο» του προξένου Μανώλη Ανδρουλάκη: Είκοσι μέρες στην κόλαση της Μαριούπολης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης