Ο καλά κρυμμένος έρωτας της Κατερίνας Στικούδη!

Ο καλά κρυμμένος έρωτας της Κατερίνας Στικούδη!

Η εντυπωσιακή της εμφάνιση είναι αρκετή, ώστε στο πέρασμά της να ξεκινούν πλήθος σχολίων! Ο λόγος για την Κατερίνα Στικούδη που ποτέ μέχρι τώρα δεν απασχόλησε τα Μέσα....

Ο καλά κρυμμένος έρωτας της Κατερίνας Στικούδη!
Η εντυπωσιακή της εμφάνιση είναι αρκετή, ώστε στο πέρασμά της να ξεκινούν πλήθος σχολίων! Ο λόγος για την Κατερίνα Στικούδη που ποτέ μέχρι τώρα δεν απασχόλησε τα Μέσα εξαιτίας της προσωπικής της ζωής.Δεν είναι λίγοι μάλιστα αυτοί που έχουν αναρωτηθεί πολλάκις για το πώς ένα τόσο όμορφο και ταλαντούχο κορίτσι γίνεται να είναι μόνο του!

Η απάντηση λοιπόν έρχεται από την “Espresso”, που σύμφωνα με δημοσίευμά της, η sexy Κατερίνα είναι ερωτευμένη, παρά το γεγονός ότι κάθε φορά που τη ρωτούν κάτι σχετικό, καταφέρνει πάντα και ξεγλιστρά.

Όσο για τον τυχερό; Είναι ο DJ Rico (το πραγματικό του όνομα είναι Βαγγέλης Σερίφης), ένας επιτυχημένος μουσικός και ραδιοφωνικός παραγωγός, που συμμετέχει και στους ΝΕΒΜΑ.

Κλείσιμο
«Ο DJ Rico είναι δικός της άνθρωπος! Στην Κατερίνα αρέσει πολύ η συντροφιά του, αλλά και οι συζητήσεις που κάνουν γύρω από τη μουσική…», λέει στην “Espresso” άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης