Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Ο Μπέζος είναι ένας σοβαρός άνθρωπος, δοτικός και με πολύ χιούμορ»

Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Ο Μπέζος είναι ένας σοβαρός άνθρωπος, δοτικός και με πολύ χιούμορ»

Η συνεργασία με τη Βουγιουκλάκη, ο Γιάννης Μπέζος και το ενδεχόμενο ενός γάμου - Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του ηθοποιού

Tsaltabasis
Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στη συνεργασία του με τη Βουγιουκλάκη, τον Γιάννη Μπέζο, αλλά και τη «σχέση» του με τον γάμο.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» κι αρχικά αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια και την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Έβλεπα από μικρός πολύ θέατρο με τους γονείς μου. Πάντα ένιωθα άνετα στη σκηνή, αν και ήμουν ένα ντροπαλό παιδί και παραμένω πολύ εσωστρεφής. Ήμουν 14 ετών, όταν ξεκίνησα θέατρο με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ήταν σαν παραμύθι. Αυτή ήταν η παράσταση, κατά την οποία "έφυγε" η Αλίκη», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο θέμα της δημοσιότητας και την αναγνωρισιμότητα που έχει κερδίσει.

«Δεν μου φάνηκε ποτέ τρομακτική η αναγνωρισιμότητα, μου άρεσε. Στην αρχή ένιωθα άβολα, όταν άκουγα "πες κάτι να γελάσουμε". Μου έχουν ζητήσει να βγάλουμε φωτογραφία και πάνω στην μπουκιά και όταν έκανα ηλιοθεραπεία και στη θάλασσα. Ένας κύριος με αγκάλιαζε και δεν ήξερα πώς να τον ξεκολλήσω από πάνω μου, έτσι μεγαλόσωμος που ήταν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cigvl80ccvo1)

Όσο για τον Γιάννη Μπέζο και τη συνεργασία τους στην κωμική σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί», ο Θανάσης Τσαλταμπάσης είπε: «Υπήρχαν φορές που από τα γέλια δεν μπορούσαμε να γυρίσουμε τη σκηνή. Είναι ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος στην ουσία του, ο οποίος παράλληλα έχει πολύ χιούμορ. Είναι πολύ δοτικός και μου έδινε άπειρο χώρο και χρόνο».

Τέλος, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ενός γάμου. Όπως είπε, δεν είναι ούτε υπέρ, αλλά ούτε και κατά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cigvuh8pcegh)

«Δεν είμαι υπέρ ή κατά. Είμαι υπέρ του όπως νιώθει ο καθένας. Είμαι τόσο πλήρης με τη σχέση μου που δεν νιώθω ότι χρειάζεται κάτι άλλο, αλλά δεν έχουμε και πρόβλημα, αν προκύψει ο γάμος. Με την Αγοραστή νομίζω ότι από την αρχή το αισθανθήκαμε και το δείξαμε ο ένας στον άλλο», δήλωσε ο ηθοποιός.



Ειδήσεις σήμερα:

Ρωσίδα εστιατόρισσα στη Νέα Υόρκη, παντρεμένη με Ουκρανό, αντιμέτωπη με κύματα αντιρωσικού μίσους

Βολιβία: Πέθανε στα 80 του χρόνια ο βολιβιανός αξιωματικός που σκότωσε τον Ερνέστο «Τσε» Γκεβάρα


Αίσθηση προκαλεί ανάρτηση της συζύγου του Σρέντερ - Ο πρώην καγκελάριος βρίσκεται στη Μόσχα για συνομιλίες με τον Πούτιν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης