Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Δεν έχω κρύψει ποτέ πως είμαι ομοφυλόφιλος»

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Δεν έχω κρύψει ποτέ πως είμαι ομοφυλόφιλος»

«Υπάρχουν κάποιοι νέοι άνθρωποι που έχουν βγει στη λεγόμενη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα που δεν ξέρουν ότι εμείς οι παλαιότεροι έχουμε κάνει το λεγόμενο outing μας πολλά χρόνια πριν», πρόσθεσε ο γνωστός  στιχουργός και παρουσιαστής

giannopoulos
Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή «Τι λες τώρα» του MEGA, μίλησε για την προσωπική του ζωή.

Σε ερώτηση για το αν ο γνωστός στιχουργός και παρουσιαστής, σκέφτεται να κάνει οικογένεια, απάντησε: «Δεν το λες για το θέμα περί ομοφυλοφιλίας φαντάζομαι, γιατί είναι κάτι το οποίο δεν το έχω κρύψει ποτέ. Δεν είναι new entry, δηλαδή, δεν είναι είδηση το να το αναφέρω και είναι ενδιαφέρον πως πάει η κουβέντα εκεί γιατί υπάρχουν κάποιοι νέοι άνθρωποι που έχουν βγει στη λεγόμενη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα που δεν ξέρουν ότι εμείς οι παλαιότεροι έχουμε κάνει το λεγόμενο outing μας πολλά χρόνια πριν. Νομίζουν ότι είμαστε στην ντουλάπα κρυμμένοι» και πρόσθεσε:

«Να ενημερώσουμε λοιπόν αυτούς τους ανθρώπους ότι οι παλαιότεροι δεν μπορούμε να κάνουμε κάθε τρία χρόνια outing, να βγαίνουμε με πανό και να λέμε «ξέρετε, είμαι ομοφυλόφιλος» για να ικανοποιούνται και να μην μας λένε ομοφοβικούς. Και στρέιτ να ήμουν, δεν θα έκανα οικογένεια γιατί πιστεύω ότι δεν θα μπορούσα να ανταποκριθώ».

Δείτε το βίντεο



Ειδήσεις σήμερα:

Μαρία Ζαχάροβα: Τι κρύβεται πίσω από το ανθελληνικό «δηλητήριο» της Ρωσίδας διπλωμάτισσας

Σε πλήρη πολιορκία η Μαριούπολη: Eγγυήσεις ζήτησε ο Δένδιας για την ελληνική διπλωματική αποστολή 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης