Ζερόμ Καλουτά για Πάνο Νάτση: «Είναι ο αδερφός μου, νιώθω ότι μου έχουν κόψει ένα κομμάτι»

Ζερόμ Καλουτά για Πάνο Νάτση: «Είναι ο αδερφός μου, νιώθω ότι μου έχουν κόψει ένα κομμάτι»

O κολλητός φίλος του ηθοποιού μίλησε για τον τραγικό χαμό του - Δείτε το βίντεο

Jerome_Kaluta
Από την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του ηθοποιού Πάνου Νάτση, συνεργάτες και φίλοι του 31χρονου, εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους για τον άδικο χαμό του.

Ο ηθοποιός και τραγουδιστής Ζερόμ Καλούτα, που ήταν και κολλητός φίλος του Πάνου Νάτση, μίλησε στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα» και δήλωσε τα εξής:

«Είναι μια δύσκολη μέρα, εγώ αισθάνομαι ότι μου έχουν κόψει κάποιο κομμάτι. Είναι ο αδερφός μου, με αυτόν τον άνθρωπο έχουμε το ίδιο αίμα» και συμπλήρωσε: «Με πήραν τηλέφωνο κι έμαθα τα νέα για τον χαμό του Πάνου. Αυτό που κρατάω είναι η αγάπη του. Και το ότι είναι ένας άνθρωπος που ήταν πάντα πολύ περήφανος για εμένα. Δεν έχανε την ευκαιρία να μου πει πόσο μ’ αγαπάει και πόσο περήφανος είναι για εμένα. Και εγώ αυτό τώρα το έχασα».

Δείτε το σχετικό βίντεο: 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chizvy0lb935-sf)

Ο ηθοποιός το βράδυ του Σαββάτου, γιόρταζε τα γενέθλια της αγαπημένης του φίλης, Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, ανύποπτος για όσα θα ακολουθήσουν. Φεύγοντας από την παράσταση του θεάτρου Ήβη «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του» , όπου και πρωταγωνιστούσε ο ηθοποιός, εκείνος, ο Γιώργος Σαββίδης, η Ανθή Σαββάκη, ο Αποστόλης Ψαρρός, ο Γιάννης Κουκουράκης, ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Μαριλού Κατσαφάδου και ο Στράτος Διακάκης, κατευθύνθηκαν όλοι μαζί στο σπίτι της ηθοποιού, όπου γιόρτασαν όλοι μαζί.

Τα μέχρι στιγμής στοιχεία δείχνουν ότι λίγο μετά τις 6 το πρωί, ο Πάνος Νάτσης ανέβηκε στη μηχανή του, φορώντας το κράνος. Σε κάθετο δρόμο κινούνταν ένα απορριμματοφόρο (φορτηγό ιδιώτη που μετέφερε μπάζα, κατά πληροφορίες), το οποίο οδηγούσε ένας 39χρονος υπάλληλος, γεννηθείς στην Ιταλία. Πιθανότατα, το βαρύ όχημα κινούνταν στην οδό Δεληγιώργη και επί της Κεραμεικού η μοτοσικλέτα του ηθοποιού. Στην πορεία της μηχανής υπήρχε Stop, με αποτέλεσμα η μοτοσικλέτα μετά τη σύγκρουση να πέσει στην αριστερή πλευρά, ο οδηγός να εκσφενδονιστεί και να βρει τραγικό θάνατο.

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός - Χιόνια και παγετός: Υποχωρούν οι ισχυροί άνεμοι στην Αττική, χιόνια στην Εύβοια και στα ορεινά των Ιωαννίνων

«Χαλαρώνουν» από αύριο τα μέτρα σε εστίαση και διασκέδαση - Tι προβλέπεται για Δημόσιο, αγορά, σχολεία

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τον Πάνο Νάτση

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης