Σαρμπέλ: «Από το στρες έβγαζα συνέχεια όγκους στο λαιμό, έκανα τρεις εγχειρήσεις»

Σαρμπέλ: «Από το στρες έβγαζα συνέχεια όγκους στο λαιμό, έκανα τρεις εγχειρήσεις»

Ο τραγουδιστής μίλησε για το πρόβλημα της υγείας του και την απόφασή του να φύγει στο εξωτερικό μετά τη Eurovision

sarbel
Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο Σαρμπέλ και μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρούσε, αλλά και την επιρροή που είχε στη ζωή του η ξαφνική δημοσιότητα που γνώρισε μετά τη Eurovision.

Καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, After Dark, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε αρχικά στην καραντίνα του στο Λονδίνο και το πρόβλημα της υγείας του.

«Το lockdown ήταν αρκετά δύσκολο, έκανα τρεις εγχειρήσεις στον λαιμό. Ήμουν μόνος στο νοσοκομείο κι ήταν δύσκολο. Έβγαζα συνέχεια έναν όγκο στο λαιμό και κάθε φορά έπρεπε να μου τον βγάζουν. Έπαθα αφωνία και δεν μπορούσα να μιλήσω καθόλου. Νομίζω ότι έφταιγε το στρες που βγήκε. Ήταν κι ο θάνατος του πατέρα μου, που επηρέασε την υγεία μου. Δεν έχω αρρωστήσει έτσι στη ζωή μου ξανά. Έτσι πέρασα την καραντίνα στο Λονδίνο, με αφωνίες. Όλα τέλεια κατά τ' άλλα», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chhmskzkmde1-st)

Όσο για τη δημοσιότητα που γνώρισε, αναφέρει πως ποτέ δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία και το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να κάνει σωστά τη δουλειά του.

Κλείσιμο

«Είμαι λίγο στον κόσμο μου, έβλεπα μόνο τη δουλειά που πρέπει να γίνει. Ήμουν τυχερός, γιατί είχα και αυστηρό παραγωγοό, αλλά και γονείς που με μεγάλωσαν με σωστό τρόπο και αρχές. Δεν ήταν κάτι που με πείραξε η δημοσιότητα, αλλά ντρεπόμουν, όταν άρχισε να με αναγνωρίζει ο κόσμος στον δρόμο», δήλωσε.

Τέλος, αναφέρθηκε στη Eurovision και εξήγησε πως χάρηκε πολύ με την θέση που κέρδισε. Ωστοσο, μετά η καριέρα του πήρε διαφορετική τροπή.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chhn8573xpht-st)

«Πήγαμε καλά, ήρθα έβδομος ανάμεσα σε 43 χώρες, κουραστική εμπειρία, αλλά έβλεπα πόσο το διασκέδαζε ο κόσμος και έπαιρνα ενέργεια. Μετά τη Eurovision δούλεψα για έναν χρόνο περίπου σε μπουζούκια. Ήθελα όμως, μια αλλαγή μετά. Όταν φτάνεις στα 30 σου, το μυαλό σου κάπως γυρίζει κι αναρωτιόμουν, ήθελα να δοκιμάσω κι άλλα πράγματα. Είχα φτάσει σε σημείο να μην κοιμάμαι τα βράδια. Δεν το λέω όμως, με παράπονο, υπήρχαν και καλές στιγμές. Είχα προτάσεις και από το Λονδίνο».



Ειδήσεις σήμερα:

Kάθειρξη 20 ετών για τον «Tiger King» του Netflix

Ζελένσκι σε Μακρόν: Ο διάλογος με τη Μόσχα πρέπει να συνεχιστεί για την αποκλιμάκωση της έντασης

Καναδάς: «Κονβόι» φορτηγατζήδων διαδηλώνει ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης