Ελεονώρα Μελέτη για την κακοκαιρία «Ελπίδα»: «Δεν τολμάμε να βγούμε από το σπίτι τις επικίνδυνες ώρες»

Ελεονώρα Μελέτη για την κακοκαιρία «Ελπίδα»: «Δεν τολμάμε να βγούμε από το σπίτι τις επικίνδυνες ώρες»

Δείτε την ανάρτηση της παρουσιάστριας

eleonora
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τις τελευταίες ώρες εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ελπίδα» μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Ελεονώρα Μελέτη.

Η παρουσιάστρια έκανε μία μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και εξήγησε πως παραμένει εγκλωβισμένη στο σπίτι της με την οικογένειά της και μπορεί να βγει μόνο τις πρωινές ώρες κι αυτό για να πάει στη δουλειά της.

Από το απόγευμα και μετά, δεν μπορεί να μετακινηθεί καθόλου, καθώς ο πάγος στους δρόμους κάνει την κατάσταση πολύ επικίνδυνη.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για όλους. Εμείς παραμένουμε εγκλωβισμένοι στο σπίτι καθώς η κλίση του δρόμου όπου μένουμε δεν επιτρέπει τη διέλευση εκχιονιστικού. Θα περιμένουμε απλά να λιώσουν τα χιόνια. Μέχρι τότε θα κάνουμε υπομονή, κ δεν τολμάμε να βγούμε από το σπίτι τις επικίνδυνες ώρες λόγω πάγου. (πολύ πρωινές ώρες – κ μετά τη Δύση). Να, σήμερα το πρωί, στις 05:30 περπατώντας για να βγω σε κεντρικό δρόμο προκειμένου να με πάρουν για τη δουλειά, είχα μια άνευ προηγούμενου τούμπα. Στην αρχή ήταν «άουτς» μόλις είδα ότι δεν έσπασα κάτι, απλά με έπιασε νευρικό γέλιο. Γέλαγα ασταμάτητα κάνοντας εικόνα την αφεντιά μου να πατινάρει σαν καρτούν πριν σκάσει σαν καρπούζι! Κ εκεί συνειδητοποίησα την αναγκαιότητα του γέλιου! Με αυτές τις χαμογελαστές φωτογραφίες λοιπόν σας εύχομαι να αφήσετε όλη τη ταλαιπωρία αυτής της εβδομάδας κ να χαμογελάσετε κ πάλι τις μέρες που έρχονται… καλό σκ!». 

Δείτε την ανάρτησή της:




Ειδήσεις σήμερα:

Ιστορίες απόγνωσης λόγω του χιονιά - «Από τη Δευτέρα, χωρίς ρεύμα, δεν έχουμε να φάμε», λέει κάτοικος στο Μαρούσι

Δεν είχαμε σεξουαλική επαφή, απλά την φιλοξένησα είπε ο 40χρονος για την αποπλάνηση της 14χρονης

Με φορτηγά απομακρύνουν πλέον το χιόνι στον δήμο Αλίμου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης