Ο Κώστας Νικούλι μιλά για τον τηλεοπτικό «Πετρή» και την καταγωγή του

Ο Κώστας Νικούλι μιλά για τον τηλεοπτικό «Πετρή» και την καταγωγή του

Ο αγαπητός ηθοποιός ανέφερε και τους λόγους που δεν θέλει να αλλάξει το επίθετό του, ενώ δηλώνει χαρούμενος από την αγάπη του κόσμου

petris-sasmos
Ο Κώστας Νικούλι, δηλαδή ο τηλεοπτικός Πετρής από τον Σασμό, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Ελένη και συνομίλησε με την Ελένη Μενεγάκη για όσα συνέβησαν με τη «δολοφονία» του στη σειρά, αλλά αποκάλυψε και τους λόγους που δεν επιθυμεί να αλλάξει το επίθετό του.

Αναφορικά με τη δολοφονία του χαρακτήρα του από τον Αστέρη (Ορφέας Αυγουστίδης), ο ηθοποιός δήλωσε: 
«Τις τελευταίες ημέρες έχω λάβει σπαρακτικά μηνύματα ότι δεν θέλανε να φύγω και νιώθω άσχημα, ειδικά όταν βλέπω τα επεισόδια και τις ερμηνείες των άλλων ηθοποιών, όπως της μητέρας μου, Μαρίας Πρωτόπαππα, της Χριστίνας, της γιαγιάς μου. Ανατριχιάζω και από τη μία νιώθω άσχημα που έκανα κάτι τέτοιο, αλλά νομίζω πως καλύτερος τρόπος για να φύγει αυτός ο χαρακτήρας δεν θα μπορούσε να γίνει, δηλαδή με έναν ένδοξο τρόπο φεύγει, όλοι τον αγαπούσανε και μέσα στη σειρά και έξω από τη σειρά. Για μένα νομίζω πως τελειώνει με τον πιο όμορφο τρόπο, γιατί βλέπω και την αγάπη του κόσμου και των συνεργατών μου και βλέπω ότι αυτά που λένε και δηλώνουν είναι αλήθεια και μόνο χαρά μπορεί να μου δώσει αυτό».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chgi3o3p0bah-sf)


Όσον αφορά την καταγωγή του και τους λόγους που δεν θέλει να αλλάξει το επίθετό του, ο Κώστας Νικούλι, είπε:
«Δεν θέλω να αλλάξω το επίθετό μου, γιατί θυμάμαι τον εαυτό μου Νικούλι. Θυμάμαι να ονομάζομαι με αυτόν τον τρόπο. Είναι λίγο αστείο θα έλεγα το τι σε ορίζει και τι σε κάνει Έλληνα ή όχι. Εγώ γεννήθηκα και μεγάλωσα εδώ. Η πρώτη μου γλώσσα είναι τα ελληνικά οπότε γιατί κάποιος μπορεί να με ορίσει και να πει ότι δεν είμαι Έλληνας; Οπότε όταν πήρα την ελληνική υπηκοότητα, ήθελα να κρατήσω το παλιό μου όνομα έτσι ώστε να θυμάμαι.
Και στην Αλβανία είμαι ξένος. Ο ξένος θα είναι για πάντα ξένος και νομίζω ότι αυτό είναι βαθιά ριζωμένο μέσα μας και δε μπορούμε να ξεφύγουμε. Από τη στιγμή που η Ελλάδα με έχει αναγνωρίσει ως Έλληνα, θέλω το έχω αυτό το επώνυμο που είχα εξ’ αρχής. Με το Νικούλι, με αυτό που γνώρισα τον εαυτό μου εξ’ αρχής».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chghzi6xwtrt-sf)



Ειδήσεις σήμερα:

Προσπάθεια δημοσκοπικής ανάτασης του ΣΥΡΙΖΑ, λέει η κυβέρνηση για την πρόταση μομφής

Πώς δίνονται ειδικές άδειες σε εργαζομένους όταν νοσούν οι ίδιοι ή τα παιδιά τους, oι νέες υπουργικές αποφάσεις

Αυτός είναι ο νέος Αρχηγός της Πυροσβεστικής, Αλέξης Ράπανος

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης