Έκρηξη στη Συγγρού: Ζημιές και στο διαμέρισμα της Ζωζώς Σαπουντζάκη - «Απευθύνω έκκληση, ώστε να καταγράφουν άμεσα οι ζημιές»

Έκρηξη στη Συγγρού: Ζημιές και στο διαμέρισμα της Ζωζώς Σαπουντζάκη - «Απευθύνω έκκληση, ώστε να καταγράφουν άμεσα οι ζημιές»

Αν και τέσσερα τετράγωνα μακριά από το σημείο που σημειώθηκε η έκρηξη, το σπίτι της υπέστη σοβαρές ζημιές - Δείτε φωτογραφίες

zozο
Σοβαρές ζημιές προκάλεσε και στο διαμέρισμα που ζει η Ζωζώ Σαπουντζάκη η ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στο κτίριο επί της λεωφόρου Συγγρού.

Αν και το ισόγειο διαμέρισμα, όπου ζει η ηθοποιός μετά την απώλεια της βίλας της από την καταστροφική πυρκαγιά του 2018, βρίσκεται τέσσερα τετράγωνα μακριά από το σημείο που σημειώθηκε η έκρηξη, προς την πλευρά της Ακρόπολης, δεν γλίτωσε από το χάος που προκλήθηκε στην περιοχή.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, οι τζαμαρίες υποχώρησαν και στο δικό της σπίτι -όπως και στα περισσότερα που βρίσκονταν σε κοντινή ακτίνα από το σημείο της έκρηξης-, με τα σπασμένα θραύσματα να σκορπίζονται σε όλο το δωμάτιο.

Σοκαρισμένη η Ζωζώ Σαπουντζάκη δήλωσε στο protothema.gr: «Θορυβήθηκα, έσπασαν τα τζάμια στο σαλόνι του σπιτιού. Απευθύνω έκκληση, ώστε να  καταγράφουν άμεσα οι ζημιές και να προχωρήσουν οι διαδικασίες αποζημιώσεων για τους δεκάδες κατοίκους της περιοχής».

ζωζω


Κλείσιμο
ζωζω2


ζωζω3
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης