Οι Απαράδεκτοι επέστρεψαν στο MEGA - Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Οι Απαράδεκτοι επέστρεψαν στο MEGA - Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

H εμβληματική κωμική σειρά έρχεται πάλι στις οθόνες μας την Παρασκευή  - Όλα τα επεισόδια έχουν υποστεί επεξεργασία και προβάλλονται με αναβαθμισμένη ποιότητα εικόνας

aparadektoi
Με ανατρεπτικό χιούμορ που έχει γράψει ιστορία, «Οι Απαράδεκτοι», η επιτυχημενή κωμική σειρά του MEGA, έρχονται στην οθόνη μας κάθε Παρασκευή με δύο επεισόδια στις 22:10 και κάθε Σάββατο με ένα επεισόδιο στις 21:00.

Η Δήμητρα, ο Σπύρος, ο Γιάννης, ο Βλάσσης, η Ρένια και ο Βασίλης, η αγαπημένη παρέα που δημιούργησε η Δήμητρα Παπαδοπούλου, συνεχίζουν να δίνουν διπλό ραντεβού κάθε εβδομάδα με το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο τους λάτρεψε από την πρώτη στιγμή που βγήκαν στον αέρα, στις 18 Σεπτεμβρίου 1991.

Οι Απαράδεκτοι | Παρασκευή 22:10 - Σάββατο 21:00 (trailer)


Παρασκευή 28 Ιανουαρίου, στις 22:10
«Άμα θες να φύγεις, φύγε»

«Η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά»… Στην περίπτωση όμως του Γιάννη και της Δήμητρας, το ρητό έχει πάψει να ισχύει από καιρό. Οι δυο τους κάνουν την προσωπική τους επανάσταση. Τα θεμέλια της συμβίωσης Δήμητρας-Σπύρου και της συγκατοίκησης Γιάννη-Βλάσση κλονίζονται ισχυρά. Ένα τρελό σχέδιο της Δήμητρας μπαίνει σε εφαρμογή, που, εκτός από μπελάδες, φέρνει αίσιο τέλος.

«Μόδα ’91»
Η Δήμητρα είναι η μόνη που βρίσκεται διαθέσιμη για να αντικαταστήσει ένα μοντέλο το οποίο αποχωρεί λίγο πριν από μια σημαντική επίδειξη μόδας. Έτσι, μεταμορφώνεται σε σούπερ μοντέλο από τη Βολιβία και μαθαίνει τρόπους. Ο Σπύρος, χωρίς να ξέρει ποια είναι, την ερωτεύεται τρελά…




Σάββατο 29 Ιανουαρίου, στις 21:00

«Είμαι εγώ γυναίκα φίνα»
Η Δήμητρα αποφασίζει να ανεβάσει το πνευματικό της επίπεδο. Το ρίχνει, λοιπόν, στο διάβασμα, έχοντας από κοντά τον Γιάννη ως καθοδηγητή. Αλλά εις μάτην. Όσο κι αν προσπαθεί, τής βγαίνει πηγαία η απαράδεκτη «Κατίνα» που κρύβει μέσα της. Όμως, αυτή η «Κατίνα» θα της βγει σε καλό – σε τόσο καλό, που τους αφήνει όλους άναυδους.
Γκεστ σταρ: Αλέξανδρος Κολιόπουλος

Στους «Απαράδεκτους» πρωταγωνιστούν οι: Δήμητρα Παπαδοπούλου, Σπύρος Παπαδόπουλος, Γιάννης Μπέζος, Βλάσσης Μπονάτσος, Ρένια Λουιζίδου και Βασίλης Χαλακατεβάκης. Η σκηνοθεσία είναι του Ανδρέα Ρήγα.

Ειδήσεις σήμερα:

Κολλημένα στο χιόνι 300 αυτοκίνητα στην Αττική Οδό, φαντάροι φτυαρίζουν στο οδόστρωμα

Ισχυρή έκρηξη σε κτίριο στη λεωφόρο Συγγρού - Δύο τραυματίες

Κλειστά σχολεία χωρίς τηλεκπαίδευση σήμερα στις πληγείσες περιοχές - Τι ισχύει για τα Πανεπιστήμια

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης