Σασμός: Θρήνος στο Twitter για τον θάνατο του Πετρή -«Αναστήστε τον!»

Σασμός: Θρήνος στο Twitter για τον θάνατο του Πετρή -«Αναστήστε τον!»

Το τηλεοπτικό κοινό δεν μπορεί να αντέξει τον θάνατό του και ζητάει από τους σεναριογράφους της σειράς να τον φέρουν πίσω

Petris_Sasmos
Ένα από τα πιο συγκλονιστικά επεισόδια του Σασμού παρακολούθησε χθες βράδυ το τηλεοπτικό κοινό. Ο Πετρής ένας από τους πιο δημοφιλούς ήρωες της σειράς βρήκε ακαριαίο θάνατο από το όπλο του Αστέρη. Η μοίρα του έπαιξε το πιο τραγικό παιχνίδι. Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο ο Αστέρης εντόπισε τον Πέτρο με τον οποίο άρχισε να λογομαχεί, φωνάζοντάς του πώς τολμά να κυκλοφορεί ελεύθερος, αφού σκότωσε τον Στεφανή, και λέει διαρκώς ψέματα.

Αμέσως, ο Πέτρος ζήτησε από τη Σεμίνα να απομακρυνθεί και εκείνη μπήκε στο αυτοκίνητο. Οι δύο άντρες πιάστηκαν στα χέρια. Ο Πέτρος, για να τρομάξει τον Αστέρη, έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε στον αέρα.

Τυφλωμένος από οργή, ο Αστέρης έβγαλε και το δικό του όπλο και έριξε στον αέρα. Η σφαίρα του Αστέρη χτύπησε στο καπό του αυτοκινήτου, εξοστρακίστηκε και βρήκε κατάκαρδα τον Πέτρο. Ο Πετρής έπεσε νεκρός. Αν και το τηλεοπτικό κοινό ήξερε από τα spoilers τι θα συμβεί ήλπιζε στο.. θαύμα. Συγκλονιστική σκηνή όταν η μητέρα του Πετρή και η γιαγιά Ειρήνη μαθαίνουν τα κακά μαντάτα από την παπαδιά. Αμέσως μετά την προβολή της σκηνής το Twitter πήρε φωτιά ζητώντας από τους σεναριογράφους να φέρουν πίσω τον Πετρή.

Δείτε τα καλύτερα tweets




Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

Γενική αργία σήμερα σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα - Ποιοι εξαιρούνται

Σε ποιες περιοχές υπάρχουν προβλήματα ηλεκτροδότησης

Ο Στρατός απεγκλωβίζει οδηγούς όλη νύχτα από την Αττική Οδό - Μοιράζουν τρόφιμα, νερό, κουβέρτες - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης