Ο Χρίστος Αντωνιάδης μιλάει για τις θαυμάστριές του: «Όταν σταμάτησε το φλερτ με την κόρη, μου την έπεφτε η μάνα»

Ο Χρίστος Αντωνιάδης μιλάει για τις θαυμάστριές του: «Όταν σταμάτησε το φλερτ με την κόρη, μου την έπεφτε η μάνα»

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για μία ακραία περίπτωση που έζησε με θαυμάστριά του

antoniadis
Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Χρίστος Αντωνιάδης και μίλησε τόσο για την πορεία του στον χώρο της μουσικής, όσο και για τις περιπτώσεις που είχε αντιμετωπίσει με εμμονικές θαυμάστριες.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα και δήλωσε αρχικά ότι είχε δεχτεί μεγάλο ανταγωνισμό κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

«Βίωσα μεγάλο ανταγωνισμό, σε βαθμό που ενοχλεί, αυτό ήταν κι ο ένας λόγος που είχα σταματήσει. Έχει τύχει μέχρι και να μου χαμηλώσουν τα μικρόφωνα. Κάθε βράδυ, με το που έβγαινα, δεν άκουγα, άρχισα να έχω πρόβλημα με τη φωνή μου. Μπαίνει ο ηχολήπτης να ελέγξει τους ενισχυτές και είχαν βάλει κάποιες κοπέλες καρέκλες και τραπέζια μπροστά για να φτάσουν τους ενισχυτές και να με χαμηλώσουν την ώρα που θα βγω. Αυτές ήρθαν τελευταίες και καταιδρωμένες, όπως κι έμειναν σε όλη τους τη ζωή», είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chdqy7c3rflt-st)


Στην συνέχεια δήλωσε πως ίσως ένας λόγος ήταν και το ότι είχε βαρεθεί το τραγούδι. Βέβαια, δεν είχε και τις κατάλληλες προτάσεις για να ξαναβρεί το ενδιαφέρον του.

«Τα παράτησα. Είχα βαρεθεί και δεν είχα και τις κατάλληλες προτάσεις. Για μια δεκαετία δεν ασχολήθηκα. Έκανα μια εταιρία και έφυγα από τη νύχτα. Ασχολήθηκα με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και μπορώ να έχω μία ασφάλεια πλέον στη ζωή μου», δήλωσε.

Τέλος, μίλησε για τις εμμονικές θαυμάστριες που του έχουν τύχει και τα πιο ακραία περιστατικά που έζησε στην καριέρα του.

«Είχα εμμονικές θαυμάστριες, μου έχει τύχει 2 ή 3 φορές και σε τέτοιο βαθμό που έφτασα να πάω στην αστυνομία. Μου έστελνε μηνύματα συνέχεια. Υπήρξα πολύ φίλος με την κόρη της μία περίοδο. Όταν σταμάτησε αυτό το φλερτ, μου την “έπεφτε” η μάνα. Κάποια στιγμή πέρασαν χρόνια, είχα ξεκινήσει τη σχέση μου με τη γυναίκα μου και εκείνη συνέχισε. Κατέληξα στην αστυνομία για να της κάνουν μια παρατήρηση», δήλωσε ο τραγουδιστής.





Ειδήσεις σήμερα:

O Τζιμ Μπελούσι εγκατέλειψε τα πλατό του Χόλιγουντ για την «κοιλάδα της κάνναβης»

Πέθανε στα 73 του χρόνια ο Γάλλος σχεδιαστής μόδας Τιερί Μιγκλέρ

Survivor: Ήττα των Διάσημων και στον… τάκο ο Βισκαδουράκης – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης