Το «Βουνό» από το τηλεπαιχνίδι «Τhe Chase» συστήνεται στο κοινό

Το «Βουνό» από το τηλεπαιχνίδι «Τhe Chase» συστήνεται στο κοινό

Ο κατά κόσμον Βασίλης Φασιάς μίλησε για την εμπειρία του στις οντισιόν για τη θέση του Chaser

chase
Η εκπομπή «Πάμε Δανάη!» παρουσίασε σήμερα άγνωστα και άκρως ενδιαφέροντα στοιχεία για «Το Βουνό», έναν από τους Chasers του τηλεπαιχνιδιού «Τhe Chase», που παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου καθημερινά στο MEGA.

«Το Βουνό», κατά κόσμον Βασίλης Φασιάς, μίλησε για την εμπειρία του στις οντισιόν για τη θέση του Chaser, για τα συναισθήματά του όταν χάνει στο παιχνίδι αλλά και για το πώς του δόθηκε το ψευδώνυμό του.

«Όταν χάνω, τα συναισθήματά μου είναι περίπλοκα. Γενικώς τα βάζω περισσότερο με τον εαυτό μου γι’ αυτό το αποτέλεσμα. Αν βέβαια αυτός που με έχει κερδίσει ξέρει πράγματα και δεν βασίζεται στην τύχη και το ένστικτο, ευχαριστιέμαι κι εγώ», είπε.

Ο Chaser με το αυστηρό προφίλ ανέφερε επίσης: «Στη ζωή μου, είμαι το εντελώς αντίθετο από αυτό που φαίνεται στο παιχνίδι. Είμαι χαβαλές και μ’ αρέσει να τρολάρω πολύ τους φίλους μου, τους συγγενείς μου και γενικά όλο τον κόσμο. Στο παιχνίδι όμως, είμαι σοβαρός και αποφασιστικός.»

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chdtxov0bk8x)

Τέλος, ο Βασίλης Φασιάς σχολίασε το ψευδώνυμο «Το Βουνό» που του έχει δοθεί στο παιχνίδι. «Το ψευδώνυμο “Το Βουνό” μου άρεσε γιατί μου θύμισε ένα αντίστοιχο ψευδώνυμο που μου είχε δώσει από πολύ μικρός ο αδελφός μου: “Huge”, δηλαδή τεράστιος. Ταίριαξε πάρα πολύ και είπα “Αυτό είναι!”».

Ποιος είναι ο Βασίλης Φασιάς
Γεννήθηκε στη Μυτιλήνη και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ο πατέρας του ήταν στρατιωτικός. Από μικρή ηλικία του άρεσε η στολή. Είναι στρατιωτικός γιατρός με βαθμό Ταγματάρχη στο Νοσοκομείο 251 της Αεροπορίας, με ειδικότητα παθολογίας. Έχει πτυχίο Θεολογίας, ενώ τώρα σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Ιστορίας - Αρχαιολογίας. Είναι παντρεμένος εδώ και 2 χρόνια. Του αρέσει πολύ το θέατρο, το σινεμά και το διάβασμα - έχει μάλιστα μια συλλογή με πάνω από 5000 βιβλία.


Ειδήσεις σήμερα:

O Τζιμ Μπελούσι εγκατέλειψε τα πλατό του Χόλιγουντ για την «κοιλάδα της κάνναβης»

Πέθανε στα 73 του χρόνια ο Γάλλος σχεδιαστής μόδας Τιερί Μιγκλέρ

Survivor: Ήττα των Διάσημων και στον… τάκο ο Βισκαδουράκης – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης