Έξαλλη η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα της εκπομπής με τον δικηγόρο του σάτυρου ιερέα: «Έγινε μόδα να καταγγέλλουν βιασμούς»

Έξαλλη η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα της εκπομπής με τον δικηγόρο του σάτυρου ιερέα: «Έγινε μόδα να καταγγέλλουν βιασμούς»

Η παρουσιάστρια αντέδρασε στα λεγόμενα του δικηγόρου

xristidou
Ένταση επικράτησε στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» μεταξύ της Σίσσυς Χρηστίδου και του δικηγόρου του σάτυρου του ιερέα, Ανδρέα Θεοδωρόπουλου.

Ο δικηγόρος του ιερέα μίλησε στην εκπομπή και δήλωσε πως οι «καταγγελίες βιασμών έχουν γίνει πλέον, της μόδας», μετά την εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου.

«Καταλαβαίνετε ότι είναι της μόδας, μετά την κυρία Μπεκατώρου, η οποία θυμήθηκε και καλώς θυμήθηκε, μετά από 25 χρόνια να καταγγείλει μια ψυχολογική πίεση ή εξαναγκασμό ή βιασμό, όπως ήθελε και καταλαβαίνετε ότι μετά από αυτή την καταγγελία ακολούθησαν πάμπολλες καταγγελίες. Έγινε μόδα πλέον να καταγγέλλουν», είπε ο δικηγόρος του ιερέα, με τη Σίσσυ Χρηστίδου να γίνεται έξαλλη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chc3q303zavt-st)


Με την σειρά της, η παρουσιάστρια του απάντησε σε έντονο ύφος: «Για ποια μόδα μιλάτε κύριε Θεοδωρόπουλε; Αν παρακολουθήσατε τον κύριο Καλλιακμάνη, μας αποκάλυψε ότι υπάρχουν κι άλλα θύματα, κι άλλες καταγγελίες και γι’ αυτό καθυστέρησε η έρευνα για τον ιερέα, επειδή τελικά υπήρχαν κι άλλα κορίτσια πίσω από αυτή την ιστορία».

Στην συνέχεια, ο δικηγόρος επανέλαβε την ίδια φράση, με αποτέλεσμα ο Νίκος Συρίγος να ξεσπάσει κι εκείνος λέγοντάς του: «Δεν είναι μόδα, μην το ξαναπείτε αυτό. Σταματήστε κάποια στιγμή να το λέτε. Μόδα είναι το λαχούρι που φοράει η Σίσσυ, δεν είναι μόδα να καταγγέλλουν βιασμούς. Έλεος με αυτά που γίνονται».






Ειδήσεις σήμερα:

Η Ολλανδία ανακοίνωσε νέο ρεκόρ με 57.549 κρούσματα σε ένα 24ωρο

Βανδάλισαν την εκκλησία στα Κάτω Πατήσια όπου λειτουργούσε ο σάτυρος ιερέας - Δείτε φωτογραφίες

Αναζητούν ηλεκτρονικά ίχνη για την υπόθεση του βιασμού, αγωνία για την «καθυστέρηση» των εξετάσεων της Γεωργίας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης