Ο φίλος του Βαλάντη για την σκληρή ατάκα στην Παπαδοπούλου στο Survivor: «Δεν την σκότωσε κιόλας, αυτή τον έκανε ξεφτίλα»

Ο φίλος του Βαλάντη για την σκληρή ατάκα στην Παπαδοπούλου στο Survivor: «Δεν την σκότωσε κιόλας, αυτή τον έκανε ξεφτίλα»

  • Για την συμμετοχή του τραγουδιστή στο ριάλιτι επιβίωσης και την ατάκα που είπε στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σχετικά με την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο μίλησε ο κολλητός του φίλος

valantis-evridiki
Ένας από τους πιο στενούς φίλους του Βαλάντη, ο Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου έκανε αποκαλύψεις για την συμμετοχή του τραγουδιστή στο Survivor.

Συγκεκριμένα, μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και αποκάλυψε πώς έγινε η συμφωνία για την συμμετοχή του Βαλάντη στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Από την πρώτη στιγμή έμαθα ότι θα πάει στο Survivor. Δεν έκανε καν αίτηση, τον πήραν τηλέφωνο και συμφώνησε», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chc4fivdsm3l-st)

Στην συνέχεια, αποκάλυψε το ποσό της αμοιβής που λαμβάνει ο τραγουδιστής, το οποίο ανέρχεται στα 8.000 ευρώ.

Για το διάσημο ειδύλλιο της Μυριέλλας Κουρεντή με τον Γιώργο Κατσαούνη δήλωσε: «Επειδή κατάλαβε από την αρχή το ειδύλλιο της Μυριέλλας με τον Κατσαούνη, βγήκε μπροστά και τον κρέμασαν. Το ειδύλλιο ήταν φιάσκο από την Μυριέλλα, όχι από τον Κατσαούνη».

Κλείσιμο
Τέλος, αναφέρθηκε στην σκληρή κουβέντα που είπε στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. «Δεν ξέρουμε τι έχει γίνει, αλλά υποθέτουμε όλοι. Εντάξει δεν την σκότωσε κιόλας. Μια κουβέντα είπε off the record. Αυτή τον έκανε ξεφτίλα», δήλωσε.



Ειδήσεις σήμερα:

Η Ολλανδία ανακοίνωσε νέο ρεκόρ με 57.549 κρούσματα σε ένα 24ωρο

Βανδάλισαν την εκκλησία στα Κάτω Πατήσια όπου λειτουργούσε ο σάτυρος ιερέας - Δείτε φωτογραφίες

Αναζητούν ηλεκτρονικά ίχνη για την υπόθεση του βιασμού, αγωνία για την «καθυστέρηση» των εξετάσεων της Γεωργίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης