Η Τζένη Καζάκου και ο Ντάνιελ Νούρκα μιλούν για τους ρόλους τους στην σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα»

Η Τζένη Καζάκου και ο Ντάνιελ Νούρκα μιλούν για τους ρόλους τους στην σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα»

Οι δύο νεαροί πρωταγωνιστές μιλούν για την πορεία τους στον χώρο της υποκριτικής και τους ρόλους τους στην κωμική σειρά του MEGA 

sympetheroi-1-1024x580
Στην εκπομπή «Ελένη» βρέθηκαν η Τζένη Καζάκου και ο Ντάνιελ Νούρκα, το νεαρό ζευγάρι από την αγαπημένη σειρά του MEGA «Συμπέθεροι από τα Τίρανα».

Οι δύο νεαροί πρωταγωνιστές της σειράς των Ρέππα – Παπαθανασίου μίλησαν για την μέχρι τώρα πορεία τους στον χώρο της υποκριτικής, αλλά και το πώς αποφάσισαν να ασχοληθούν με αυτήν.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chbduqbrz69t-st)

«Εγώ μεγάλωσα μέσα σ’ αυτό το χώρο. Πάντα με μάγευε, αλλά δεν το ονειρευόμουν από μικρή» σημείωσε η Τζένη Καζάκου, η οποία όπως ήταν φυσικό ακολούθησε την «οικογενειακή πορεία».

«Όταν άρχισα να ψάχνω με τι θα ασχοληθώ, δεν μου άρεσε τίποτα. Το θέατρο ήταν η τρίτη επιλογή, μετά τη φωτογραφία και την ψυχολογία» τόνισε και συμπλήρωσε πως «όταν τους είπα ότι δεν θα δώσω πανελλήνιες, δεν τους ξάφνιασε».

Από την πλευρά του ο Ντάνιελ Νούρκα ανέφερε ότι δεν υπήρχε κάποιο ερέθισμα από το οικογενειακό του περιβάλλον για την υποκριτική, αλλά του άρεσε και αποφάσισε στην εφηβεία να ασχοληθεί με αυτή. «Στην εφηβεία μου άρεσε και είπα ότι θέλω να το δοκιμάσω. Έτσι αποφάσισα να δώσω σε μια δραματική σχολή και να δω πως είναι από μέσα» τόνισε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chbdvk9gu4zd-st)

«Μου άρεσε και το συνέχισα και έτσι έφτασα μέχρι τους “Συμπέθερους”» συμπλήρωσε, ενώ αναφέρθηκε και στη διαδικασία των δοκιμών για το ρόλο που αναγκαστικά λόγω της καραντίνας έγινε αρχικά μέσω… υπολογιστή. «Εγώ ήμουν στο Κιάτο και κάναμε μέσω υπολογιστή κάποια κείμενα. Μετά ήρθα στην Αθήνα και βρεθήκαμε από κοντά με τους σκηνοθέτες» συμπλήρωσε.

Για την πορεία του νεαρού ζευγαριού στη σειρά, οι δύο πρωταγωνιστές ανέφεραν ότι θα υπάρξουν εξελίξεις μεταξύ τους, ενώ ο Ντάνιελ Νούρκα σημείωσε ότι ο πατέρας του Άλφρεντ, Μπουκουράν θα βρεθεί στο Κουδουνάρι και θα καθορίσει τις επόμενες κινήσεις τους.



Ειδήσεις σήμερα:

Υπόθεση βιασμού 24χρονης: Έρευνα στα σπίτια των εμπλεκομένων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Δίκη «ψευτογιατρού»: Άφηνε γυναίκες με σκλήρυνση κατά πλάκας να υποφέρουν και τους έλεγε πως έχουν... ψύξη

Adele: Με δάκρυα στα μάτια η Βρετανίδα τραγουδίστρια ανακοινώνει την ακύρωση των συναυλιών της στο Λας Βέγκας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης