Βίκυ Πρωτογεράκη: «Θα υπερασπιζόμουν τον Λιγνάδη, είχα δάσκαλο τον πατέρα του»

Βίκυ Πρωτογεράκη: «Θα υπερασπιζόμουν τον Λιγνάδη, είχα δάσκαλο τον πατέρα του»

Η ηθοποιός μίλησε για τον πρώην Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου κι εξήγησε πως θα τον υπερασπιζόταν, αφού η ίδια είχε γνωρίσει ένα πολύ «φωτεινό άτομο»

protograkivicky
Συνέντευξη παραχώρησε η Βίκυ Πρωτογεράκη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και τόνισε πως δεν μπορεί να πιστέψει ότι οι δύο άντρες κατηγορούνται για τα συγκεκριμένα αδικήματα.

«Το νόημα της φυλακής είναι να σωφρονιστείς και να επανενταχθείς στην κοινωνία, όχι να σε φτύνουν, να σε θέλουν κάτω και να μην σηκωθείς ποτέ», είπε αρχικά.

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στον Δημήτρη Λιγνάδη και τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η απόφασή του να ανεβάσει θεατρική παράσταση στις φυλακές.

«Σε κάποιους κακοφάνηκε που ο Λιγνάδης έκανε θεατρικό στη φυλακή. Πολύ καλά έκανε, λέω εγώ. Για να σωφρονιστούν δεν έχουν μπει μέσα αυτοί οι άνθρωποι; Το θεατρικό παιχνίδι και η δύναμη της τέχνης δεν είναι ένας τρόπος για να φύγεις από το σκοτάδι και να επανενταχθείς;», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chb9n96mbkv5-st)

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη δήλωσε: «Τον γνώριζα από μικρό παιδί, δεν τον είχα ικανό να κάνει κάτι τέτοιο. Η κάθε κοπέλα, που μπορεί όντως να φοβήθηκε και να το εισέπραξε έτσι, είναι ένας διαφορετικός χαρακτήρας. Ο κάθε άνθρωπος δεν εισπράττει με τον ίδιο τρόπο μία συμπεριφορά. Κάποιος μπορεί να φοβηθεί πολύ και να θεωρήσει ότι κινδυνεύει. Αυτό είναι προσωπικό από ένα σημείο και μετά. Το θέμα είναι το εξής: Έγινε ή δεν έγινε η πράξη; Εγώ θεωρώ ότι κάποια πράγματα έχουν τραβηχτεί και η αλήθεια είναι κάπου ενδιάμεσα».

Κλείσιμο
Τέλος, τόνισε ότι η ίδια θα υπερασπιζόταν τον Δημήτρη Λιγνάδη, μιας και γνωρίζει την καλή του πλευρά. «Ο Λιγνάδης ήταν φωτεινό άτομο. Την πλευρά αυτή δεν την γνώριζα εγώ, δεν την είχε δείξει ποτέ σε εμάς. Θα τον υπερασπιζόμουν. Αν μου το ζητούσε θα το έκανα, ήξερα τον πατέρα του, τον είχα δάσκαλο και τον θεωρούσα πνευματικό μου πατέρα. Λόγω του ίδιου θα τον υπερασπιζόμουν», είπε.




Ειδήσεις σήμερα:

Υπόθεση βιασμού 24χρονης: Έρευνα στα σπίτια των εμπλεκομένων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Δίκη «ψευτογιατρού»: Άφηνε γυναίκες με σκλήρυνση κατά πλάκας να υποφέρουν και τους έλεγε πως έχουν... ψύξη

Adele: Με δάκρυα στα μάτια η Βρετανίδα τραγουδίστρια ανακοινώνει την ακύρωση των συναυλιών της στο Λας Βέγκας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης