Μαρία Δεληθανάση κατά Κώστα Δόξα: Υπάρχει δικαστική απόφαση και δεν πληρώνει στην ώρα του

Μαρία Δεληθανάση κατά Κώστα Δόξα: Υπάρχει δικαστική απόφαση και δεν πληρώνει στην ώρα του

«Έχουν κατατεθεί κι άλλες μηνύσεις…Αυτή τη φορά μέσα στα πλαίσια του αυτοφώρου συνελήφθη κιόλας», λέει η πρώην σύζυγος του τραγουδιστή

Doxas_Gynaika
Στην εκπομπή «Πρωινό» μίλησε η Μαρία Δεληθανάση με αφορμή τη σύλληψη του Κώστα Δόξα που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από μήνυση που κατέθεσε η πρώην σύζυγός του.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Δεληθανάση
«Ενώ υπάρχει δικαστική απόφαση ήδη εδώ και κάποιο διάστημα σε σχέση με τη διατροφή, ο άνθρωπος αυτός επιλέγει να μην καταβάλει το ποσό της διατροφής ούτε στην ώρα του, ούτε ολόκληρο με αποτέλεσμα να μου δυσκολεύει πάρα πολύ την καθημερινότητα».

Μαρία Δεληθανάση: «Όχι. Έχει συμβεί κι άλλες φορές και μέσα στο καλοκαίρι αρκετές. Έχουν κατατεθεί κι άλλες μηνύσεις…Αυτή τη φορά μέσα στα πλαίσια του αυτοφώρου συνελήφθη κιόλας».

Δημοσιογράφος: «Είχες μπει στην διαδικασία να επικοινωνήσεις μαζί του; Πήρες κάποια απάντηση;».

Μαρία Δεληθανάση: «Φυσικά, φυσικά…Η απάντηση είναι η γνωστή..Θεωρώ ότι είναι θέμα τακτικής ας πούμε το να συμπεριφέρεται έτσι. Δεν μπορώ να βγάλω κάποια συνεννόηση. Υπάρχει άρνηση και σα να μην υπάρχει επαφή με την πραγματικότητα, όσον αφορά δηλαδή τις πραγματικές ανάγκες και τα έξοδα που πρέπει να καλυφθούν, όταν μια μαμά μεγαλώνει μόνη το παιδί της».

Δημοσιογράφος: «Στο μεσοδιάστημα έχετε προσπαθήσει ώστε οι σχέσεις σας να είναι καλές; Υπάρχει διάθεση από τη μια πλευρά και από την άλλη;».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chadlib6yumh-sf)

Μαρία Δεληθανάση: «Όχι, δεν υπάρχει διάθεση από καμία πλευρά. Είναι τόσα πολλά και τόσα χοντρά αυτά τα πράγματα που έχουν συμβεί που όπως σας είπα κι από την αρχή για να κάνω έτσι ένα κυκλικό σχήμα είναι καλό να προσφεύγουμε στην δικαιοσύνη και να την εμπιστευόμαστε και να αξιοποιούμε τους νόμους που μας παρέχει Πάντως με βάση το τελευταίο δικαστήριο το ποσό της διατροφής μειώθηκε. Το δικαστήριο έλαβε υπόψιν και τις ιδιαίτερες συνθήκες του κορωνοϊού και το επικείμενο κλείσιμο των μαγαζιών. Μάλιστα και ο ίδιος ο συνήγορος του, το κατέθεσε αυτό το πράγμα στο δικαστήριο, ότι πρόκειται τα μαγαζιά να κλείσουν, όπως και έγινε, οπότε με βάση τα επιχειρήματα της μίας και της άλλης πλευράς το δικαστήριο κατέληξε σε μια απόφαση η οποία όμως εξακολουθεί να μην τηρείται. Οι άνθρωποι που επιλέγουν να σου δυσκολεύουν τη ζωή όσο είσαι μαζί τους κινούνται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο και όταν δεν είσαι μαζί τους. Μακάρι τα πράγματα να ήταν αλλιώς, αλλά δεν είναι».

Δημοσιογράφος: «Εσύ, όταν άκουσες ότι έγινε η σύλληψη του Κώστα Δόξα τι σκέφτηκες;»

Μαρία Δεληθανάση: «Σκέφτηκα ότι ίσως και να συμβεί, διότι είχα καταθέσει μήνυση. Έχει μια διάρκεια η σύλληψη όχι εικοσιτετράωρη, δηλαδή αν καταθέσεις μια μήνυση για την συγκεκριμένη παράβαση μπορούν οποιαδήποτε στιγμή να σε συλλάβουν. Οπότε, υπήρχε στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι μπορεί και να συμβεί».

Δημοσιογράφος: «Επικοινώνησε εκείνος μαζί σου μετά;».Μαρία Δεληθανάση: «Όχι, δεν επικοινώνησε μαζί μου. Δεν επικοινωνεί μαζί μου πέρα από τα τυπικά. Ό,τι αφορά σε συνεννόηση για το παιδί, για τις ώρες παραλαβής – παράδοσης και κάποια τέτοια ζητήματα».

Ειδήσεις σήμερα:

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Δείτε τις δύο καταθέσεις της Γεωργίας Μπίκα

Αρνητής κορωνοϊού χτύπησε στο πρόσωπο τον διοικητή του νοσοκομείου Ναυπλίου

Survivor: Αποχώρησε ο Βαλάντης χωρίς να πει «αντίο» και πέταξε στη φωτιά την κόκκινη μπαντάνα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης