Άντζελα Δημητρίου, Κωνσταντίνος Αργυρός και Έλενα Παπαρίζου έρχονται στο «MEGA Star»

Άντζελα Δημητρίου, Κωνσταντίνος Αργυρός και Έλενα Παπαρίζου έρχονται στο «MEGA Star»

Το Σάββατο 22 Ιανουαρίου, στις 16:30, στο MEGA

megastar
Το «MEGA Star», ανανεωμένο και πάντα στην καρδιά της ελληνικής μουσικής, δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές κάθε Σάββατο στις 16:30 στο MEGA, με την Konnie Μεταξά και τον Αντώνη Δημητριάδη.

Αυτό το Σάββατο, 22 Ιανουαρίου, το «MEGA Star» φέρνει στην οθόνη μας τους δημοφιλέστερους καλλιτέχνες του ελληνικού ρεπερτορίου. Ο Αντώνης Δημητριάδης συναντά την Άντζελα Δημητρίου για να κάνουν μια αναδρομή στις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας της αλλά και να σχολιάσουν τη μουσική επικαιρότητα.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποκαλύπτει ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες από το γύρισμα των βίντεο κλιπ του, που έχουν αγαπηθεί από το κοινό.

Ο Αναστάσιος Ράμμος εξομολογείται την ιστορία που κρύβεται πίσω από τη δημιουργία της μεγάλης επιτυχίας της Έλενας Παπαρίζου «Αν με δεις να κλαίω».

Επίσης, η Konnie βγαίνει στον δρόμο και δοκιμάζει τις μουσικές γνώσεις των περαστικών σε ένα διασκεδαστικό on the road κουίζ, ο Ηλίας Βρεττός μοιράζεται τα 5 αγαπημένα του τραγούδια που τον «ανεβάζουν» όταν κάνει γυμναστική, ενώ η κάμερα του «MEGA Star» τρυπώνει στα γυρίσματα του νέου βίντεο κλιπ της Έλενας Τσαγκρινού και του DJ Stephan.

Φυσικά, στο καθιερωμένο Τop-10 της εκπομπής ανακαλύπτουμε ποιες ήταν οι μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες της εβδομάδας που πέρασε.



Ειδήσεις σήμερα:

Θεοδωρικάκος: 180 υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας έχουν αντιμετωπιστεί από την αστυνομία της Θεσσαλονίκης

Πώς θα δηλώσετε τις αλλαγές στην περιουσιακή σας κατάσταση στο Ε9

«Καταλύτης» οι τοξικολογικές εξετάσεις για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης