Κατσαούνης σε Μυριέλλα: Εγώ δεν σηκώνω τα δίπορτα, ο John μπορεί!

Κατσαούνης σε Μυριέλλα: Εγώ δεν σηκώνω τα δίπορτα, ο John μπορεί!

«Εγώ όταν έχω κάτι, το θέλω μόνο δικό μου. Όταν με φιλά μια γυναίκα, ξεχνά το παρελθόν και πάει στο μέλλον μαζί μου», λέει ο αγρότης του Survivor που ενημερώθηκε για τη σχέση της ηθοποιού

Myriella_Katsaounis
Άδοξο τέλος στο φλερτ Μυριέλλας και Γιώργου στο Survivor. Οι σχέσεις των δύο παικτών είναι οριακές μετά το έπαθλο επικοινωνίας στην ομάδα με τους Διάσημους παίκτες.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ch93rr4sx8sp-sf)
 

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης η ηθοποιός είχε την ευκαιρία να λάβει το πρώτο της μήνυμα από τον σύντροφό της John με τον Γιώργο Κατσαούνη να ενημερώνεται για όλα, ξεσπώντας αργότερα στην κάμερα.

«Η Μυριέλλα μίλησε στο έπαθλο επικοινωνίας για έναν John. Κοροϊδεύει εμένα, τον κόσμο και αυτόν τον John. Μάλλον θα έχει κάποιο φλερτ έξω. Αν το ήξερα, δεν θα το άρχιζα κι είναι καλό να σταματήσει εδώ πέρα αυτή η πλάκα. Σήμερα κατάλαβα. Δεν ήξερα ότι έχει αγόρι και νιώθω πάρα πολύ άσχημα. Ζητώ συγγνώμη από αυτόν τον John, δεν το ήξερα. Ανήθικο κι απαράδεκτο. Μπορεί η Μυριέλλα να τρέφει συναισθήματα για δύο άντρες… Μπορεί να είναι σε διχασμό αλλά εγώ όταν έχω κάτι, το θέλω μόνο δικό μου. Η Μυριέλλα μπορεί να νόμιζε ότι ο John τα σηκώνει τα δίπορτα, ο Γιώργος Κατσαούνης όμως δεν τα σηκώνει. Όταν με φιλά μια γυναίκα, ξεχνά το παρελθόν και πάει στο μέλλον μαζί μου. Σε δύο άτομα ο τρίτος δεν χωρά και μάλλον εγώ είμαι αυτός… Θα χαρακτήριζα την Μυριέλλα ηθοποιάρα, καλή στο ψέμα και τρεις λαλούν και δυο χορεύουν», δήλωσε φανερά εκνευρισμένος ο Γιώργος Κατσαούνης.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ch93n9ejzh7l-sf)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια ωστόσο ακολούθησε ένας έντονος διάλογος με την Μυριέλλα Κουρεντή με τον Γιώργο Κατσαούνη να δίνει τέλος στο αθώο τους φλερτ.

«Καλό είναι να τελειώσει αυτό το ειδύλλιο, αυτή η πλακίτσα μεταξύ εμένα και της Μυριέλλας. Δε μου αρέσει καθόλου, είναι σαν να κοροϊδεύει κι εμένα και το πανελλήνιο. Και αυτόν τον John που κάθεται έξω και δεν ξέρει τί του γίνεται. Ας κλείσει εδώ. Δεν έγινε παρεξήγηση και δεν μου αρέσει να μοιράζομαι τα συναισθήματά μου δια τρία. Δεν το ξέρω το παιδί αλλά επειδή είμαι πονηρός σε αυτά, πάω στοίχημα πως δεν πέφτω έξω», είπε ο Γιώργος Κατσαούνης.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ch93rr4sx8sp-sf)


Όσο για την απάντηση της Μυριέλλας, εκείνη ζήτησε λίγο χρόνο από την παραγωγή προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους με τον Γιώργο Κατσαούνη σε έναν προσωπικό διάλογο.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Stan επιμένει πως έβγαλε από τη φλεγόμενη Ferrari τη σύζυγο του Μονογυιού

Γκάγκα: Έχουν κλειστεί 10.473 ραντεβού εμβολιασμού παιδιών στο Παίδων Πεντέλης

Survivor: Το άδοξο τέλος της σχέσης Κατσαούνη-Μυριέλλας και η διπλή νίκη των Διάσημων - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης