Γιώργος Αμούτζας: Έχασα τον ρόλο στις Άγριες Μέλισσες μέσα από τα χέρια μου

Γιώργος Αμούτζας: Έχασα τον ρόλο στις Άγριες Μέλισσες μέσα από τα χέρια μου

Τι είπε ο ηθοποιός για τα παιδικά του χρόνια και την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον πατέρα του

Giorgos_Amoutzas
O Γιώργος Αμούτζας ήταν ένας από τους καλεσμένους του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο ηθοποιός που φέτος το τηλεοπτικό κοινό απολαμβάνει μέσα από τη συμμετοχή του στον «Σασμό» όπου υποδύεται τον Νικηφόρο μίλησε για την σειρά, για τα παιδικά του χρόνια αλλά και την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον πατέρα του, ο οποίος όπως λέει είναι και ο πιο αυστηρός κριτής του.

«Μεγάλωσα στον καλλιτεχνικό χώρο, μεγάλωσα μέσα σε μία δραματική σχολή. Οι καθημερινές επαφές μου είναι πάντα με καλλιτέχνες που έρχονταν στο πατρικό μου να φάμε. Πολλές φορές πήγαινα στη σχολή. Ο πατέρας μου άθελά μου έβαλε μέσα μου το σποράκι της υποκριτικής. Ποτέ δεν με πίεσε να ασχοληθώ με αυτό είχε έντονους προβληματισμούς για αυτό», δήλωσε ο νεαρός ηθοποιός.
Και πρόσθεσε: «Ο πατέρας μου είναι ο πιο αυστηρός κριτής, φοβάμαι για το τι θα ακούσω κάθε φορά γιατί δεν μασάει τα λόγια του. Οι συνεργάτες του τον ξέρουν εδώ και πολλά χρόνια ότι μιλάει έξω από τα δόντια. Ο κόσμος είτε τον λατρεύει γι’ αυτό τον λόγο είτε δεν θέλει να τον ξαναδεί. Υπάρχει αυτή η βαρετή καραμέλα που λένε αν και μένα ο πατέρας μου είχε δραματική σχολή, θα ήμουν ο απόλυτος πρωταγωνιστής», είπε ο Γιώργος Αμούτζας.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ch8kspxfbq7t-se)


Ο νεαρός και ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε επίσης για τον νονό του, τον αξέχαστο Βασίλη Διαμαντόπουλο τον οποίο δεν κατάφερε να γνωρίσει καθώς έφυγε από τη ζωή όταν εκείνος ήταν μόλις δύο ετών. Ο Γιώργος Αμούτζας είπε: «Όλοι λένε για τον νονό μου, τον Βασίλη Διαμαντόπουλο, ότι ήταν ο τελευταίος των μεγάλων ηθοποιών».

Αναφερόμενος στη δυσλεξία για την οποία έχει μιλήσει ανοιχτά, ο ηθοποιός τόνισε: «Έπρεπε να κάνω κάποια γυρίσματα σε άγνωστο κείμενο, λόγω της δυσλεξίας μου, ήταν δύσκολο για μένα».

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ch8kucg4rmpd-se)

Η παραλίγο συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες
O Γιώργος Αμούτζας αποκάλυψε στο The 2night Show πως πέρασε από οντισιόν για τις Άγριες Μέλισσες και μάλιστα επί πέντε φορές, μέχρι που ο ρόλος δόθηκε τελευταία στιγμή σε κάποιον άλλον ηθοποιό.
«Είναι λίγο ελληνικό φαινόμενο, όταν στενοχωρηθούμε για έναν ρόλο που πιθανόν δεν τον πήραμε και τον πήρε κάποιος άλλος, αυτομάτως να ψάχνουμε να βρούμε τι άλλο έφταιγε πέρα από εμάς. Εμείς όμως δεν ευθυνόμαστε ποτέ. Γιατί δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτόν τον ρόλο τον ήθελα πολύ αλλά δεν έκατσε και δεν έγινε. Έχασα πολλούς ρόλους και στενοχωρήθηκα. Έχασα ρόλο μέσα από τα χέρια μου, μετά από 5 οντισιόν, ήμουν με το στυλό στο χέρι να υπογράψω για τις “Άγριες Μέλισσες” και τελευταία στιγμή αυτός ο ρόλος δόθηκε σε έναν εξαιρετικό ηθοποιό. Κάθισα και τον είδα στη σειρά μετά και είπα ότι είναι πολύ καλός. Μπράβο του».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ch8kqnroa1jt-se)


Ειδήσεις σήμερα:

Άνοιξε δρόμο και για άλλες χώρες η Ελλάδα με τα πρόστιμα στους ανεμβολίαστους άνω των 60, λένε διεθνή ΜΜΕ

Στον ανακριτή ο 32χρονος που κατηγορείται πως βίασε τη 14χρονη αδερφή της συντρόφου του στο Περιστέρι

Survivor: Η… στρατηγική ψηφοφορία των Διάσημων για να φύγει ο Βαλάντης - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης