Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις της Παρασκευής μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι

Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις της Παρασκευής μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι

Η πρώην παίκτρια "καρφώνει" Μυριέλλα και Κατσαούνη

Παρασκευη_Σταματοπουλου
Η Παρασκευή Σταματοπούλου μετά την αποχώρησή της από το Survivor, μίλησε στην εκπομπή Love It και σχολίασε όσα συνέβησαν στο παιχνίδι.

«Είμαι ανακουφισμένη μετά την αποχώρησή μου από το Survivor. Δεν έχω προσαρμοστεί ακόμα, αλλά μέσα μου νιώθω λίγο καλύτερα, είμαι πιο ήρεμη. Υπερεκτίμησα τις δυνάμεις μου, με πίεσε πάρα πολύ η μοναξιά που ένιωθα. Δεν είχα σκεφτεί ότι θα δυσκολευτώ λόγω διατροφής. Με ζόρισε η λογική ότι πρέπει να επιβιώσουμε με κάποιο τρόπο στο περιβάλλον και θα κάνουμε ότι χρειαστεί. Δεν ένιωσα αδικημένη επειδή τα παιδιά έφαγαν κονσέρβες με κρέας κι εγώ όχι, ένιωσα όμως αργότερα όταν ήρθαν κονσέρβες που μπορούσα να φάω και ο Κατσαούνης είπε ότι εδώ πρέπει να τα τρώμε όλα. Σκεφτόμουν ότι μπορεί να έχω κουράσει κάποιους ανθρώπους επειδή είμαι βίγκαν, δεν με αφορούν αυτοί όμως, απευθυνόμουν σε εκείνους τους ανθρώπους που θα ταυτιστούν μαζί μου, ακόμα κι αν είναι λίγοι».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ch5ckdqhcatd-st)


Αναφορικά με το αγώνισμα που έστησαν οι “Μαχητές” με στόχο να την βγάλουν υποψήφια προς αποχώρηση, η Σταματοπούλου δήλωσε:

«’Ήμουν ψυχολογικά χάλια, δεν ήθελα να παίξω και το ήξερε όλη η ομάδα, αλλά σε όλους είπα να παίξουν κανονικά, οπότε το παιχνίδι δεν ήταν στημένο. Ο Κατσαούνης απάντησε προκλητικά στη Σοφιάννα για να στρέψει τα βλέμματα κάπου αλλού. Αυτό που είχαμε συμφωνήσει είναι ότι στην ασυλία θα ψηφίσουν εμένα. Ο Κατσαούνης δεν έχει στρατηγική, δεν υπάρχει κάποιο πλάνο μέσα στο κεφάλι του και γι’ αυτό κάνει τέτοιες κωλοτούμπες. Η Μυριέλλα και ο Κατσαούνης είπαν και αλήθειες και ψέματα στα συμβούλια».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ch5dfuvn0mux-st)


Ποια είναι η Παρασκευή Σταματοπούλου;
Είναι 26 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Φοιτά στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών και εργάζεται ως προπονήτρια Strongman. Είναι η vegan της παραλίας των Μαχητών. Θεωρεί το Survivor μια προσωπική πρόκληση. Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος που πρέπει να αντιμετωπίσει όταν φτάσει στην παραλία του νησιού; Ότι δε θα έχει κοντά της τους δικούς της ανθρώπους! Κατά την είσοδό της στο παιχνίδι είχε πει πως αν κερδίσει το έπαθλο, θα επενδύσει στο καινούριο γυμναστήριο της για να διαδώσει το άθλημα Strongman στην Ελλάδα.


Ειδήσεις σήμερα:


Συγγνώμη του Μπόρις Τζόνσον στην βασίλισσα Ελισάβετ για τα κορωνοπάρτι

Χωρίς τέλος το θρίλερ με τον Τζόκοβιτς: Ξανά υπό κράτηση - Την Κυριακή η τελική απόφαση

Προσοχή: Δεν ισχύει για όλους η παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας - Διπλάσια πρόστιμα  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης