Δημήτρης Αλεξάνδρου: Τι απαντά μετά τα πειράγματα των συνεργατών του για την πρώην σύντροφό του;

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Τι απαντά μετά τα πειράγματα των συνεργατών του για την πρώην σύντροφό του;

Ένταση επικράτησε χθες στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα, με αφορμή την επίσκεψη της πρώην συντρόφου του Δημήτρη Αλεξάνδρου, Ελισάβετ Σπανού

alexandrou1201-682x384
Η Ελισάβετ Σπανού βρέθηκε χθες καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα και τα πειράγματα των συνεργατών του για το παρελθόν τους, εξόργισαν τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. 

Αν και αρχικά το κλίμα μεταξύ τους ήταν αρκετά ευχάριστο και ενώ οι δύο τους ξεκαθάρισαν ότι διατηρούν καλές σχέσεις μετά τον χωρισμό τους το 2013, τα «πειράγματα» της παρουσιάστριας και των συναδέλφων του, έκαναν τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να ξεσπάσει.

Συγκεκριμένα, το μοντέλο αντέδρασε έντονα, όταν είδε ότι οι συνεργάτες του ξεπερνούν τα όρια και αντί να μιλήσουν με την καλεσμένη για την πορεία της, εκείνοι εστίασαν στην σχέση που είχαν και αναφέρθηκαν στο «ξεκατίνιασμα» που είχε ακολουθήσει τον χωρισμό τους.

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ο κακός χαμός στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα

Τότε, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είπε ενοχλημένος: «Δεν είναι πλάκα, δε θέλω να υπάρχει πλάκα. Εντάξει; Σας το είπα από πάνω. Είναι ο σεβασμός στο παρελθόν μου ο σεβασμός στο μέλλον μου και πλάκα σε αυτά τα θέματα δεν σηκώνω ούτε από εσένα, ούτε από εσένα, ούτε από εσένα και σας το έχω πει από το πρωί. Είναι θέμα σεβασμού και για τον άνθρωπο που έρχεται εδώ και για εμένα. Δεν έχει να κάνει μόνο με την Ελισάβετ, έχει να κάνει και με εμένα».

Η Κατερίνα Καινούργιου τότε, προσπαθώντας να ελαφρύνει το βαρύ κλίμα, εξήγησε πως εκείνη δε θα αντιδρούσε έτσι, αν έφερναν καλεσμένο κάποιον πρώην της, αλλά αντιθέτως θα έκανε πλάκα μαζί του, όμως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ήταν ανένδοτος.

Κλείσιμο
Τότε, τον λόγο πήρε η Ελισάβετ Σπανού, η οποία δήλωσε από τη μεριά της, προσπαθώντας να υπερασπιστεί τον πρώην σύντροφό της: «Εγώ καταλαβαίνω τι λέει και καλά κάνει και βάζει το όριο του. Ναι, κάνουμε πλάκα, γιατί πραγματικά έχουν περάσει χρόνια αλλά, όπως λέει και ο Δημήτρης, υπάρχει και παρελθόν και μέλλον και καλό είναι να τα σεβόμαστε».

Η απάντηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά το γεγονός
Ο Αλεξάνδρου σε story που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να σχολιάσει τα όσα συνέβησαν, λέγοντας:  «Είναι live εκπομπή και γενικά εγώ είμαι ένας αυθόρμητος άνθρωπος. Με το Κατερινάκι είμαστε πολλά χρόνια φίλοι, οπότε μεταξύ φίλων και πόσω μάλλον σε live εκπομπές, θα υπάρχουν προστριβές. Η Κατερίνα είναι μια κυρία, κράτησε τα επίπεδα, δεν έχω κανένα θέμα ούτε με τους συνεργάτες μου, ούτε με κανέναν. Από εκεί και πέρα, εγώ σαν άνθρωπος ήθελα να σταματήσει, κάπου δεν το καταλάβανε, με τα νέα παιδιά δεν γνωριζόμαστε τόσο πολύ, οπότε λογικό. Αλλά έτσι είναι οι live εκπομπές ρε παιδιά, όλο αυτό το πράγμα έχει να κάνει επειδή είμαστε μία παρέα και στην παρέα θα υπάρχουν προστριβές».


Ειδήσεις σήμερα:

Βρετανός σκαρφάλωσε στο Ραδιομέγαρο του BBC και κατέστρεφε επί 4 ώρες το άγαλμα ενός παιδόφιλου γλύπτη (Βίντεο)

Μέτρα μέχρι τις 23 Γενάρη, πρόστιμα από Δευτέρα για τους ανεμβολίαστους 60αρηδες

Σεισμική δόνηση 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στον θαλάσσιο χώρο βορειοδυτικά της Ικαρίας



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης