Αρραβωνιάστηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Αρραβωνιάστηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη

«Ανταλλάξαμε βέρες με τον καλό μου τα Χριστούγεννα» αναφέρει η influencer

ALEJANDRAQKH
Στο πλατό της «Super Κατερίνα» βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 6/1 η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Η οικοδέσποινα της εκπομπής παρατήρησε στο αριστερό χέρι της μία βέρα. Τότε η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανακοίνωσε ότι η ίδια και ο σύντροφός της αντάλλαξαν βέρες ανήμερα των Χριστουγέννων!

Μάλιστα, η μελαχρινή καλλονή δεν δίστασε να αναφέρει ότι εκείνη αγόρασε τις βέρες και τις έκανε δώρο στον μέλλοντα σύζυγό της. Σημειώνεται ότι είχε δεχθεί πρόταση γάμου από τον καλό της το καλοκαίρι 2021 και εκείνη είχε πει το πολυπόθητο «ναι».

«Η αλήθεια είναι πως ανταλλάξαμε βέρες με τον καλό μου τα Χριστούγεννα, που ήμασταν όλοι μαζί. Η αλήθεια είναι πως ο άντρας μου μού έκανε πρόταση γάμου το καλοκαίρι με το μονόπετρο. Και εγώ ήθελα φέτος να Χριστούγεννα, που θα ήμασταν μαζί όλη η οικογένεια, να του κάνω δώρο τις βέρες. Το κανόνιζα δύο μήνες. Και την ώρα που έβγαζα τις βέρες ήταν στην τουαλέτα, ρε γαμώτο. Και βγαίνει έξω και φιλιόμασταν όλοι. Χάρηκε και η πεθερά. Αγκαλιαστήκαμε, φιληθήκαμε» τόνισε, ενθουσιασμένη, η Δήμητρα Αλεξανδράκη, με το χαμόγελο να μην φεύγει από τα χείλη της.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ALPHA:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgyinobx80h5-st)

Το μοντέλο δεν αποκάλυψε αν έχουν ορίσει ημερομηνία γάμου. Επίσης, προτιμά να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα media και δεν έχει παρουσιάσει τον εκλεκτό της καρδιάς της. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για γνωστό επιχειρηματία, με τον οποίο είχε περάσει μαζί τις καλοκαιρινές διακοπές.

Κλείσιμο


Τον Ιούλιο του 2021, η Δήμητρα Αλεξανδράκη δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram μία τρυφερή φωτογραφία, όπου κρατά το χέρι του αγαπημένου της και φορά το πανέμορφο μονόπετρο που της χάρισε. «Ο άνδρας των ονείρων μου, ο καλύτερος φίλος μου. Την ημέρα των 31 γενεθλίων μου, μου ζήτησε να τον παντρευτώ. Να μας ευλογήσει ο Θεός να δημιουργήσουμε την δική μας οικογένεια! Νιώθω τόσο ευλογημένη και ευτυχισμένη, γιατί απλά είσαι εσύ μοναδικέ μου, αληθινά ένα σπάνιο, γνήσιο αρσενικό!» έγραψε στη λεζάντα, εκφράζοντας ανοιχτά τα όμορφα συναισθήματά της για εκείνον. Αυτή είναι η μόνη φωτογραφία που έχει αναρτήσει με τον μέλλοντα σύζυγό της, αν και ακόμα και σε αυτήν ούτε φαίνεται το πρόσωπό του, ούτε σημειώνεται το όνομά του.



Ειδήσεις σήμερα:

Αγγελική Ηλιάδη: Από την πρόκληση κάτω από τις κουβέρτες στο δράμα

Σαρηγιάννης: Τα κρούσματα θα φτάσουν μέχρι τις 53.000

Χάος στο Καζακστάν: «Εκκαθαριστική επιχείρηση» του στρατού κατά διαδηλωτών, αναφορές για δεκάδες νεκρούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης