Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα μας δείχνουν για πρώτη φορά τα πρόσωπα των διδύμων κορών τους

Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα μας δείχνουν για πρώτη φορά τα πρόσωπα των διδύμων κορών τους

Δείτε την οικογενειακή φωτογραφία

mpompa-xristina-1-1
Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα έχουν ετοιμαστεί για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Το ζευγάρι περνά το βράδυ μαζί με τις δίδυμες κορούλες του και μερικά αγαπημένα οικογενειακά πρόσωπα.

Πριν λίγο, ο Σάκης Τανιμανίδης δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου εκείνος κρατά ένα μεγάλο μπολ με ποπ κορν και όλη η οικογένεια κάθεται στον καναπέ. Όπως αναφέρει ο παρουσιαστής, θα δουν ταινία, αφού πρώτα κοιμήσουν τα μωράκια. Πρόκειται για ένα εναλλακτικό πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν! Λίγοι και καλοί, λοιπόν!



«Είστε έτοιμοι για το φετινό ρεβεγιόν; Και τι ρεβεγιόν; Ιδιαίτερο! Με Omicron, απαγορεύσεις, μέτρα. Σε περίπτωση, λοιπόν, που είστε σε ένα σπίτι μόνοι ή με λίγους φίλους ή οικογένεια και δεν είστε σε κάποιο μαγαζι, ήθελα να σας δείξω το δικό μας ρεβεγιόν. Είμαστε όλοι έτοιμοι, μαμά, γιαγιά, ξαδέρφη και μωράκια για να δούμε μία ταινία. Είστε έτοιμοι; Έχουμε και τα ποπ κορν μας» τονίζει στην αρχή του βίντεο ο Σάκης Τανιμανίδης, με την δημοφιλή influencer να φωνάζει: «ΕΕ αφού κοιμήσουμε τα μωρά, θα δούμε την ταινία». «Θα τα κοιμήσουμε ρε παιδί μου. Να πούμε καλή χρονιά σε όλους; Καλή χρονιά! Σας αγαπάμε όλους πολύ! Το 2022 ακόμα καλύτερο» εύχεται ο παρουσιαστής.

Νωρίτερα σήμερα, η Χριστίνα Μπόμπα ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram μία υπέροχη, οικογενειακή φωτογραφία, δείχνοντας για πρώτη φορά τα πρόσωπα των δίδυμων! Σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και διάθεση, ο Σάκης Τανιμανίδης, η Χριστίνα Μπόμπα, οι μικρές Αριάνα και Φιλίππα ποζάρουν μπροστά από το στολισμένο δέντρο, φορώντας μαύρη φόρμα και το κλασικό σκουφί του Άι-Βασίλη! Οι δίδυμες είναι πανέμορφες.

«Από τη Φιλίππα, την Αριάνα, τη μαμά και τον μπαμπά ευχές για ένα μοναδικό, ανεπανάληπτο 2022 με ΥΓΕΙΑ πάνω από όλα! Σας αγαπάμε πολύ♥️» σημειώνει στη λεζάντα του post της η όμορφη influencer. 

Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Νεκροί ένας 27χρονος και μία 23χρονη από το τροχαίο στην Κατεχάκη

Σάλος από δηλώσεις του νέου υπουργού Οικονομικών της Τουρκίας για την κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ


Οι μαντινάδες που άκουσε ο Μητσοτάκης στα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης