Χριστουγεννιάτικες διακοπές στην Αμερική επέλεξαν να κάνουν ο γιος τηςΕλένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος, και η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, Γαία Μερκούρη, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα είναι αχώριστοι. Αν και κανένας από τους δύο δεν έχει δηλώσει δημόσια ότι διατηρούν σχέση, οι συχνές κοινές τους φωτογραφίες φανερώνουν ότι περνούν πολύ χρόνο μαζί και ο ένας απολαμβάνει την παρέα του άλλου, με πολλούς να είναι βέβαιοι πως είναι ζευγάρι.
Όπως μαρτυρούν τα υπέροχα στιγμιότυπα που ανάρτησαν στο Instagram τις προηγούμενες ημέρες, οι δύο νέοι πέρασαν υπέροχα στην άλλη άκρη της γης και συγκεκριμένα στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ. Έκαναν όσες πιο πολλές βόλτες μπορούσαν, προκειμένου να εξερευνήσουν το μέρος και άλλαξαν εντελώς παραστάσεις.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.