«Ο σύντροφός μου θέλω να είναι ειλικρινής και να με ταλαιπωρεί, να μην βαριέμαι» λέει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Ο σύντροφός μου θέλω να είναι ειλικρινής και να με ταλαιπωρεί, να μην βαριέμαι» λέει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Το διάσημο μοντέλο εξηγεί ποιος τύπος άνδρα της αρέσει

papageorgioy
Στο κανάλι του Fipster στο YouTube φιλοξενήθηκε την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή! Αναφέρθηκε στον πρώην της, τον ράπερ Snik (Δημήτρη Γιαννούλη), περιγράφοντας πώς είναι η σχέση τους σήμερα.



Η συζήτηση ξεκίνησε από την σκυλίτσα της παρουσιάστριας και του ράπερ, την Μπέλα, για την οποία η Ηλιάνα πηγαίνει συχνά στο σπίτι του Snik, για να τη δει και να παίξει μαζί της. «Έχω τη Μπέλα, την έχει όμως ο Δημήτρης και εγώ τη βλέπω, γιατί είναι το σκυλάκι μας. Πηγαίνω στο σπίτι και τη βλέπω, δεν θα δω τον σκύλο μας; Δεν το παίρνω στο σπίτι μου. Είναι στο σπίτι του και δεν θέλω να το ταράζω» δήλωσε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Με τον Δημήτρη έχω μία σχέση αγάπης. Δεν είμαστε και κολλητοί! Δεν ξέρω πώς τα φέρνει ο χρόνος γενικά με τους ανθρώπους που βγαίνεις και τι τελικά συμβαίνει στη ζωή σου. Εμείς έχουμε μία πάρα πολύ καλή σχέση, παρόλο που δεν είμαστε μαζί! Μιλάμε, βοηθάμε ο ένας τον άλλον σε ό,τι χρειαζόμαστε. Δεν θα ήθελε ο Δημήτρης να γνωρίσω μία νέα σχέση του. Θα του αφιέρωνα το τραγούδι "Medusa", επειδή είναι το αγαπημένο του» συμπλήρωσε η όμορφη παρουσιάστρια του «Style Μe Up».



Κλείσιμο
Ερωτηθείσα ποιος τύπος άνδρα της αρέσει, απάντησε: «Θέλω να είναι ειλικρινής, γλυκούλης και λίγο να με ταλαιπωρεί, δηλαδή να μη βαριέμαι. Τι ενδιαφέρον έχει αλλιώς;».

Για εκείνη οι τρεις πιο σέξι άνδρες είναι ο Snik, ο Δημήτρης Μοθωναίος και ο Κωνσταντίνος Αργυρός. (Με τον τελαυταίο φημολογούταν παλιότερα ότι διατηρούσαν σχέση.)

Τέλος, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκάλυψε ότι εδώ και έναν χρόνο είναι ελεύθερη.

Δείτε τη συνέντευξη από το κανάλι του Fipster:

ΘΑΡΡΟΣ Ή ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΑΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ


Ειδήσεις σήμερα:

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Γιώργος Τράγκας

ΕΜΥ: Το δελτίο επιδείνωσης καιρού αναβαθμίστηκε σε δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Yποχρεωτικός έγινε ο εμβολιασμός των υγειονομικών και στην Γερμανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης