Ο... χριστουγεννιάτικος στολισμός στο σπίτι της Τούνη

Ο... χριστουγεννιάτικος στολισμός στο σπίτι της Τούνη

Σε χριστουγεννιάτικη διάθεση «μπήκε» η influencer - Δείτε τις αναρτήσεις της από τη διαδικασία του στολισμού

fsgsdfgdasgadgda
Μετά από ένα ρομαντικό διήμερο στην Αράχωβα με τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, η Ιωάννα Τούνη επέστρεψε την Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου στη μοντέρνα οικία της, η οποία βρίσκεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην πλατεία Αγίας Σοφίας.

Χωρίς να χάνει χρόνο, το διάσημο μοντέλο έβαλε προς για τον χριστουγεννιατικό στολισμό! Φυσικά, είχε τη βοήθεια των καλών της φίλων, μεταξύ των οποίων και του διακοσμητή εσωτερικών χώρων Στέφανου Μεντενζή.



Δεδομένου ότι η ίδια λατρεύει τα social media, δεν θα μπορούσε να μην μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους βήμα-βήμα τον καταπληκτικό στολισμό που έκανε στο καινούριο της σπίτι.

Ιωάννα Τούνη: στόλισε σπίτι της χριστουγεννιάτικο δέντρο!
Κλείσιμο


Ένα τεράστιο-υπερπαραγωγή δέντρο με υπέροχα αστέρια, μεγάλες άσπρες και ασημένιες με γκλίτερ μπάλες βρίσκεται στο πανέμορφο σαλόνι της influencer, όπου κυριαεχεί το λευκό χρώμα. Αναμφίβολα, το συγκεκριμένο δέντρο θυμίζει εκείνα που συναντάμε σε εμπορικά καταστήματα και πολυτελή εστιατόρια.

Από τα βίντεο και τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ιωάννα Τούνη και ο Στέφανος Μεντενζής στα social media φαίνεται ότι και οι δύο διασκέδασαν στο έπακρο τη διαδικασία στολισμού!

Το αποτέλεσμα είναι απλά πανέμορφο, αφού πρόκειται για έναν γιορτινό στολισμό επαγγελματικών προδιαγραφών σε ένα ήδη σύγχρονο σπίτι με minimal αισθητική.

Η Ιωάννα Τούνη μπήκε και επίσημα σε χριστουγεννιάτικο mood!


Ειδήσεις σήμερα:

«Μας είπε να σταματήσουμε τις χημειοθεραπείες και μας έδινε δικά του σκευάσματα» κατήγγειλε δικηγόρος για τον ψευτογιατρό

«Ο εμβολιασμός έγινε υποχρεωτικός γιατί οι θάνατοι από κορωνοϊό αφορούν κυρίως σε πολίτες πάνω από 70 ετών», λέει η Γκάγκα

Έτσι θα εκδίδεται ψηφιακά η άδεια κυκλοφορίας





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης