Η Άσλεϊ Γκράχαμ ποζάρει σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και δείχνει τις ραγάδες της

Η Άσλεϊ Γκράχαμ ποζάρει σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και δείχνει τις ραγάδες της

Το 34χρονο μοντέλο περιμένει δίδυμα

top-model-ashley-graham-500-1200x720
Kατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης το σώμα της γυναίκας αλλάζει, παίρνει κιλά, ανεβαίνει νούμερο στα ρούχα, ίσως αποκτά ραγάδες, ενώ η ψυχολογία της δεν είναι σταθερή, έχει πολλά «σκαμπανεβάσματα».

Η Άσλεϊ Γκράχαμ ποζάρει γυμνή, σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, με στόχο να μεταφέρει στις γυναίκες ένα σημαντικό μήνυμα: «Να αγαπάτε το σώμα σας ακόμα και κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης σας, που μπορεί να ζυγίζετε 20 κιλά παραπάνω». Η ίδια εκθέτει σε πρώτο πλάνο τη φουσκωμένη της κοιλιά και τις ραγάδες της, ενώ είναι αεντελώς αμακιγιάριστη, φυσική και τα μαλλιά της έχει πιάσει πάνω.



Πριν λίγους μήνες η Άσλεϊ Γκράχαμ διέθετε ένα θηλυκό κορμί  με σέξι αναλογίες, για αυτό άλλωστε είναι και ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα του πλανήτη. Τώρα το σώμα και η κοιλιά της μπορεί να μη μοιάζουν καθόλου με πριν, αλλά αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. Στη λεζάντα της ανάρτησής της σημειώνει: «Ο Justin λέει ότι οι ραγάδες μου μοιάζουν με το δέντρο της ζωής».

Κλείσιμο


Η Αμερικανίδα σταρ περιμένει δίδυμα αγόρια, καρποί του έρωτά της με τον άνδρα της ζωής της, Τζάστιν Έρβιν. Το διάσημο ζευγάρι έχει ήδη αποκτήσει ένα παιδί, τον Ισαάκ, το οποίο ήρθε στον κόσμο τον Ιανουάριο του 2020.

Η Άσλεϊ Γκράχαμ και ο Τζάστιν Έρβιν:

upl5baa14be3008e




Λίγο πριν φέρει στον κόσμο τα άλλα δύο παιδιά της, το plus size μοντέλο αποδεικνύει ότι τα πρότυπα ομορφιάς είναι για να σπάνε. Η ίδια αγαπά το σώμα της σε κάθε εκδοχή του. Νιώθει αυτοπεποίθηση ακόμα και με ραγάδες και έτσι πρέπει να αισθάνεται κάθε γυναίκα.



Ειδήσεις σήμερα:

Μετάλλαξη Όμικρον: Ραγδαία η μετάδοσή της γιατί μολύνει ταχύτατα και όσους έχουν ήδη νοσήσει

Podcast του Μητσοτάκη με την μητέρα του αυτιστικού Γιάννη για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

«Αράχνη με μηδέν μητρικό ένστικτο»: Η μητριά που βασάνισε και σκότωσε τον μικρό Άρθουρ μέσα από τα μάτια του πρώην της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης