Γενέθλια έχει ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη του εύχεται με δέκα φωτογραφίες

Γενέθλια έχει ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη του εύχεται με δέκα φωτογραφίες

Ο μονάκριβος γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου έγινε 19

latsios__1_
Η σημερινή μέρα είναι πολύ ιδιαίτερη για τον Άγγελο Λάτσιο. Και αυτό γιατί έχει τα γενέθλιά του, συμπληρώνει 19 χρόνια ζωής!

Μάλιστα, το μεσημέρι της Τρίτης 30 Νοεμβρίου, ο μονάκριβος γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου ανέβασε μία φωτογραφία του στα social media, όπου ποζάρει σε κήπο με λευκό φούτερ και λευκή βερμούδα, ενώ κοιτάει κάτω. «19 με άσπρα, τι άλλο θες;» γράφει στη λεζάντα. Η μανούλα του, Ελένη Μενεγάκη, σχολίασε «Χρόνια πολλά αγαπημένο μου παιδί ❤️❤️❤️❤️🎈🎈🎈🎈❤️».



Από το πρωί της Τρίτης 30 Νοεμβρίου ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου δεν έχει σταματήσει να δέχεται γλυκιές ευχές από συγγενείς και φίλους του.

Η αδερφή του, Λάουρα Λάτσιου, του ευχήθηκε και μέσω των social media, δημοσιεύοντας δύο throwback φωτογραφίες τους. Στην πρώτη φωτογραφία, τα δύο αδελφάκια, είναι πολύ μικρά ηλικιακά και ποζάρουν αγκαλιά. Το δεύτερο γλυκό στιγμιότυπο είναι αππό τις κοινές τους φετινές καλοκαιρινές διακοπές, όπου βλέπουμε τον Άγγελο και την Λάουρα να παίζουν στην άμμο. «Χρόνια πολλά όμορφε. Σε αγαπάω» σημειώνει η Λάουρα Λάτασιου στη λεζάντα της φωτογραφίας από την όμορφη παραλία.

Κλείσιμο
Το post από το καλοκαίρι του 2021 αναδημοσίευσε ο Άγγελος Λάτσιος, ζωγραφίζοντας επάνω σε αυτό μία μεγάλη κόκκινη καρδιά. Παράλληλα, κοινοποίησε και την φωτογραφία που εκείνος και η αδελφή του είναι ακόμη μωράκια, γράφοντας πάνω σε αυτή «Σε ευχαριστώ» και σχηματίζοντας μία καρδούλα.

latsios

aggelos-latsios


Πέρα από την Λάουρα Λάτσιου, μία τρυφερή ανάρτηση στο Instagram του αφιέρωσε και η Γαία Μερκούρη, η 21χρονη όμορφη κόρη της ηθοποιού Δωροθέας Μερκούρη. Η Γαία κάνει πολλή παρέα με τον Άγγελο Λάτσιο, με πολλά δημοσιεύματα να τους θέλουν να είναι ζευγάρι. Ωστόσο, η Γαία Μερκούρη αρκέστηκε να σημειώσει στη λεζάντα της δημοσίευσής της: «Χαρούμενα 19α γενέθλια Άγγελε». Αξίζει να σημειωθεί ότι ανέβασε δέκα φωτογραφίες με εκείνη και τον καλό της φίλο Άγγελο. Σε κάποιες διασκεδάζουν βράδυ, σε άλλες περπατούν στη φύση, σε μερικές άλλες κάνουν ακροβατικά και yoga σε ονειρεμένη παραλία.



Ειδήσεις σήμερα:

«Η κυβέρνηση να βοηθήσει άμεσα», λέει ο Παπανδρέου από τις πληγείσες περιοχές στην Πάτρα

Άλμα του πληθωρισμού στην Ελλάδα στο 4,3% το Νοέμβριο «βλέπει» η Eurostat

Βροχές, θυελλώδεις άνεμοι και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν σήμερα



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης