Η Χριστίνα Βραχάλη αποχαιρετά τον λατρεμένο της σκύλο με μία συγκινητική ανάρτηση

Η Χριστίνα Βραχάλη αποχαιρετά τον λατρεμένο της σκύλο με μία συγκινητική ανάρτηση

«Έντεκα χρόνια μαζί. Πώς θα τα καταφέρω χωρίς εσένα;» λέει, μεταξύ άλλων, η διαγωνιζόμενη του DWTS

vraxaliii
Δύσκολες είναι αυτές οι μέρες για την Χριστίνα Βραχάλη, αφού την Κυριακή 28 Νοεμβρίου ο αξιολάτρευτος σκύλος της, Τσίλι, άφησε την τελευταία του πνοή.

Το μεσημέρι της Δευτέρας 29 Νοεμρβίου, η αθλητικογράφος και παίκτρια του «Dancing With The Stars» δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία γλυκιά φωτογραφία, όπου αγκαλιάζεται με τον όμορφο σκύλο της στην παραλία εν μέσω καλοκαιρινής περιόδου. Το εν λόγω στιγμιότυπο συνόδεψε με μερικά λόγια, θέλοντας να πει το τελευταίο αντίο στον σκύλο της και να τονίσει όσα εκείνος τις δίδαξε.



«Αυτό το πλάσμα ήρθε στη ζωή μου για να με μάθει τι σημαίνει ανιδιοτελής αγάπη, πίστη, αφοσίωση, ασφάλεια, ενσυναίσθηση, καλοσύνη. Και αλήθεια, με έκανε καλύτερο άνθρωπο. Μου ξύπνησε συναισθήματα που δεν ήξερα πως υπάρχουν. Με έπεισε πως η ζωή δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα παιχνίδι.

11 χρόνια μαζί. Οι δυο μας. Το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής μου. Η χαρά μου. Η πιο αληθινή επαφή μου. Η οικογένειά μου. Ο συνταξιδιώτης μου. Ο σύντροφος μου. Ο καλύτερος μου φίλος. Η σκιά μου στη γη.

Χθες αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να με εκπαιδεύσει και στην απώλεια. Ο Τσιλι έφυγε, ξαφνικά, χωρίς προειδοποίηση, τη στιγμή που η μαμά του χόρευε. Ακριβώς εκείνη τη στιγμή.

Γιατί δεν θα στερούσε ποτέ από εμένα ούτε ένα δευτερόλεπτο χαράς. Τέτοιο μεγαλείο ψυχής. Τσίλι μου, το πήρα το μήνυμα, αλλά πώς θα τα καταφέρω χωρίς εσένα;» γράφει στη λεζάντα του post της η Χριστίνα Βραχάλη.


Ειδήσεις σήμερα:


«Περιμέναμε μια νέα παραλλαγή - Ήπια τα συμπτώματα που εμφανίζουν οι ασθενείς με Όμικρον» λένε στη Νότια Αφρική

Η Μαγκνταλένα Άντερσον επανεξελέγη πρωθυπουργός στη Σουηδία και ελπίζει ότι θα μείνει στο αξίωμα πάνω από... οκτώ ώρες

Εγκρίθηκαν οι μελέτες για Τμήμα του Πάρκου στο Ελληνικό, τις πράσινες διαδρομές σε Τοσίτσα και Ζωσιμαδών και τη Βασιλίσσης Όλγας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης