Ο Διονύσης Αλέρτας έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά

Ο Διονύσης Αλέρτας έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά

Δείτε την τρυφερή ανάρτησή του στα social media

ALERTAS
Πιο ευχυχισμένος από ποτέ είναι ο Διονύσης Αλέρτας αλλά και σύζυγός του, Νάγια Φωτοπούλου, αφού εδώ και περίπου τέσσερις ώρες κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι.

Την χαρούμενη είδηση γνωστοποίησε νωρίτερα σήμερα ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης με μία ανάρτηση στο Instagram, στην οποία βλέπουμε το πανέμορφο νεογέννητο αγοράκι. «Και κάπως έτσι αλλάζει η ζωή σου. 29/11/21....13:50 μ.μ» σημειώνει στη λεζάντα. Το παιδάκι του, λοιπόν, ήρθε στον κόσμο τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021, στις 13:50 το μεσημέρι. Οι διαδικτυακοί φίλοι του ζευγαριού έσπευσαν να δώσουν τις πιο γλυκιές ευχές τους για το μικρό αγοράκι. Ανάμεσά τους και celebrities της ελληνικής showbiz, όπως ο Δημήτρης Γκουντάρας «Να σας ζήσει αδελφέ μου🧿❤️», η Νάταλι Κάκκαβα «Να σας ζήσει αγορίνα μου. Το πιο ωραίο γλυκό της ζωής σας ❤️❤️», η Φωτεινή Πετρογιάννη «Να σας ζήσει ❤️❤️❤️».


sxolia


Κλείσιμο
Λίγες ώρες πριν το μωρό του πάρει την πρώτη του ανάσα, δημοσίευσε σε story στο Instagram από το μαιευτήριο μία selfie με τον Μαιευτήρα - Γυναικολόγο Ανδρέα Κόμη, όπου και οι δύο χαμογελούν πλατιά και φορούν ιατρικά ρούχα.

genna
Υπενθυμίζεται πως ο Διονύσης Αλέρτας και η Νάγια Φωτοπούλου παντρεύτηκαν στην Εκάλη το Σάββατο 9 Οκτωβρίου, ενώ το παρών έδωσαν συγγενείς και αγαπημένοι φίλοι τους.



Να σας ζήσει το μωράκι!

Ειδήσεις σήμερα:

Η Πορτογαλία κατέγραψε 13 κρούσματα της «Όμικρον», όλα στην ποδοσφαιρική ομάδα της Μπελενένσες

Για το πέμπτο κύμα της πανδημίας προειδοποιεί ο Φάουτσι μετά τη μετάλλαξη Omicron

Δείτε φωτογραφίες από την επιστροφή 2.500 αστυνομικών της ΔΙΑΣ στη θρανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης