O Στέλιος Κρητικός ποζάρει αγκαλιά με την δύο μηνών κόρη του

O Στέλιος Κρητικός ποζάρει αγκαλιά με την δύο μηνών κόρη του

Δείτε την τρυφερή ανάρτηση του ηθοποιού στα social media

stelioskritikos_118521642_347913269585080_9107989174863407603_n
Ευτυχισμένος μπαμπάς είναι ο Στέλιος Κρητικός, αφού τον Σεπτέμβριο 2021 απέκτησε το τέταρτο παιδί του, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά του με την Κάτια Παπαδοπούλου.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ακόμη ένα κοριτσάκι, την Κόμησσα, ενώ ο ηθοποιός έχει άλλους δύο γιους, τον Μιχαήλ και την Άρη, από τον προηγούμενο γάμο του. Τα δύο αγόρια έχουν μεγαλώσει, διαθέτουν δικούς τους λογαριασμούς στα social media, όπου δημοσιεύουν συχνά φωτογραφίες και βίντεο, ενώ σαρώνουν στο Tik Tok. Μάλιστα, ο μικρότερος γιος του ηθοποιού, ο Άρης, ακολουθεί τον δικό του επαγγελματικό δρόμο, αφού πέρασε στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ.

Ο Στέλιος Κρητικός είναι τρελαμένος με την δύο μηνών κορούλα του και δεν χορταίνει να περνάει χρόνο με εκείνη. Το απόγευμα της Τετάρτης (24/11) ανέβασε στο Instagram μία γλυκιά φωτογραφία μαζί της, όπου την κρατά στα χέρια του και την κοιτάζει στο πρόσωπο. Παράλληλα, στη λεζάντα της ανάρτησής του αποκάλυψε το όνομα που θα της δώσουν. Χριστίνα!



Η φωτογραφία συγκέντρωσε γρήγορα πολλά σχόλια, με τους διαδικτυακούς φίλους και οικείους του Στέλιου Κρητικού και της Κάτιας Παπαδοπούλου να τους δίνουν τις πιο θερμές ευχές τους για τη μικρή Χριστίνα: «Να είναι ευλογημένη, να σας ζήσει», «Γερή & καλότυχη ❤️❤️Ψυχή μου όμορφη❤️❤️», «Να σας ζήσει η κουκλίτσα σας να είναι καλή με υγεία ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️».




Ειδήσεις σήμερα:

«Κανείς δεν μ' αγαπάει»: Συγκλονιστικό ντοκουμέντο με τον σπαραγμό εξάχρονου που πέθανε «μετά από βασανιστήρια των γονιών του»

Απίστευτες εικόνες από πλημμυρισμένο νηπιαγωγείο στην Καλλιθέα

Ποιοι εμβολιασμένοι κινδυνεύουν περισσότερο από νοσηλεία για COVID-19
















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης